בדיקת בטא-מתי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבעלות הניסיון מבנינו- באיזה שלב כדאי לבצע בדיקת ביטא?
    אני שואלת כיוון שאני פוליצסיטית ובעקרון המחזורים שלי לא סדירים אבל....
    בחודשים האחרונים ובהמלצת הרופא כמובן התחלתי ליטול איקאקמולין
    ביום א' האחרון הייתי אצל הרופא והוא זיהה ביוץ.
    קיימנו יחסים החל מיום ו' יום כן יום לא.
    עכשיו אני ממש עייפה כל ערב אני נופלת בסביבות 8 וגם בבוקר אני קמה עדיין עייפה כאילו לא ישנתי בלילה. והיה לי כאב חזק בבטן ביום רביעי
    שלווה בהפרשה דמית קלה אני מניחה שזו הייתה השתרשות.
    עכשיו כל השאלה היא מתי לעשות בדיקה. יום ראשון הבא? או שאפשר לפני?
    אוף כבר אין לי סבלנות....
4 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שמהביוץ לספור 14 יום ואז תעשי בדיקה
    בהצלחה
  • הייי

גם אני החודש בסבב שני של איקקלומין ..
  • קודם כל תודה על התגובות המהירות.
    שנית, מורן כפי שאמרתי המחזור שלי ממש לא סדיר אז אני לא באמת יודעת מתי אני אמורה לקבל מחזור (היו לי גם מחזורים באורך של 70 יום) אבל.... בהנחה שהרופא יודע מה שהוא אומר אז הביוץ היה ביום א' האחרון כלומר אני אמורה לא לקבל ביום ראשון הבא. אני לא בטוחה בשום דבר אבל היו לי כמה סימנים מוזרים שלא היו לי בחודשים קודמים:
    יש לי חום גבוה יותר מד"כ. כאב בטן חזק. הצלקת שלי (עברתי אפנדצייט לפני17 שנה) כואבת באופן חריג. וגם כפי שציינתי היה לי דימום קל באמצע השבוע (לא מחזור.
    מה דעתך?
  • אז לדעתי אם הרופא אמר שביום ראשון היה הביוץ
    תספרי 14 יום מאותו היום ... במידה ולא הגיע המחזור קחי בערך יומיים שנגיד יהיה איחור של יומיים בערך ואז תעשי בדיקת דם..!

שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה