היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ככ מבינה אותך! כל חודש כשהיא מגיעה זה מרגיש כמו מכה בבטן והתחושה מתסכלת מאד... תנסי לחשוב שה פירושה באמת (!!) התחלה מחדש ! חודש חדש! רק בשורות טובות!!!
חודש חדש ניסיון חדש. מבינה אותך - תנסי להיות אופטימית! : )
ממש מבינה אותך תתעודדי שזה חודש חדש
לא נורא תתעודדי חודש חדש ניסיון חדש בהצלחחהה!!!
הרבה סבלנות! גם ההמתנה והכמיהה להריון זה חלק מהתהליך המרגש הזה. מאחלת לך בהצלחה בחודש הבא!
זה מבאס ומאד מאכזב -מזדהה איתך לגמרי בעזרת השם חודש הבא בשורות טובות.
תודה מתוקות....יאללה חודש חדש והלוואי שהחודש יהיה ה!! חודש של כולנו...
לא נורא יקירה! ה' סוגר דלת אחת ופותח שתיים. גם אני חוויתי אכזבה החודש (עוד חודש)... אמא שלי תמיד אמרה: "תחשבי טוב, יהיה טוב". אני מאמינה בזה.... חודש פורה לכולנו.... :)
אופטימיות מביאה בשורות טובות. תחייכי, תחשבי על דברים נוספים, ותאהבי את בעלך!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]