היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה רבה לכוללכןן והאמת זה היה לי די ברור עוד מלפני ההריון שיקראו לו ככה הקטע הכי מוזר זה כשהיתי ילדה כל יום הזכרון היה משודר בערוץ הילדים תוכנית שהבת של טירן ביקרה בג׳נין וראתה איפה הוא נהרג ודיברה עם חברים שלו וזה היה הסיפור והשם היחיד שנחרט לי בראש ואיכשהו הרגשתי שיקראו לבן שלי ככה כשהיתי עוברת ורואה שלטים של האזכרה שלו זה היה תופס לי תעין ואז יום אחד הכרתי את כפיר ו.. כל השאר היסטוריה..
הצלחת לרגש אותי (ותאמיני לי שזה קשה) תגדלו אותו בנחת.
האחיין שלי קרוי על שם חבר של אבא שלו שנהרג, אבל הם שינו קצת את השם (כי אומרים שלא טוב לקרוא בדיוק אותו השם של מישהו שמת בעודו צעיר).
בעז"ה ששמו יביא לו הרבה מזל ואריכות ימים. מזל-טוב!!