שאלה שאלתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתם מרדימות את הילדים ??

אני התחלתי על הידיים בזמן האחרון
3 תגובות
עמוד 1
  • תראי ברשותך לא אדבר לגבי נועם

אבל אדבר לגבי להב - ילד ראשון עושים הרבה טעויות, להב בהתחלה היתה רק שינה ואוכלת, היה קורה מצב שקבוע היתה נרדמת לי בידיים תוך כדי אכילת בקבוק.
    ואז כשירדו כמויות שעות השינה אז הרגלנו אותה להירדם על הטרמפולינה, זה היה סיוט גהנום.
    חמתי היתה שומרת עליה והרגילה אותה להירדם על הידיים.
    ואז היא גדלה והתרגלה לשכב איתנו במיטה ולהירדם - בהתחלה היינו מעבירים אותה לשלה, אבל אז היא היתה מתעוררת אז ויתרנו והשארנו אצלנו
    4 שנים אנחנו נלחמים בהרגלי השינה של להב ועושים טעות על טעות על טעות.
    היום היא עדיין נרדמת רק במיטה שלנו, ורק כשאחד מאיתנו שוכב לידה.
    אבל מעבירים אותה למיטה שלה ושם היא ברוך השם ישנה כל הלילה (אלא אם יש חלום רע והיא עוברת אלינו וזה בסדר אין בעיה

• רוב הפעמים אורי נרדמת כשאני מניקה אותה,
    בשאר הפעמים על הידיים....

• ב"ה

עם הגדול בחיים לא הרגלתי אותו להרדם על הידיים!!
    רק היינו מכניסים אותו למיטה ובום הראש עדיין באוייר וכבר נרדם!!
    לא הנקתי אותו ולכן נראה לי שההרגלי שינה שלו קלים יותר כי הבנתי שתינוקות יונקים שונאים להרדם לבד! ועד היום הוא רץ למיטה ונרדם בכוחות עצמו ולא צריך אף אחד איתו בחדר.

עם הקטן זה קצת שונה אבל בגדול במיטה שלו עם מוצץ.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה