התיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מבולבלת
    אנחנו מנסים כבר כמעט 7 חודשים,תמיד היה לי מחזור סדיר 28 יום.
    מרגע שהתחלנו לנסות המחזור היה משחק ומאחר.
    תאריכי מחזור אחרון:

2/3,31/3,1/5,29/5,29/6.

השאלה שלי היא איך אני מחשבת את המחזור שלי?
    האם לאחר 28 יום שהמחזור לא מגיע זה נחשב איחור?
    או רק לאחר 30 יום אני יכולה להחשיב את זה כאיחור למחזור?
    אני אמורה לא לקבל ב29/7 -אם אני מחשבת זאת לפני 30 יום מחזור.
    אז אני עוד לא מאחרת לחודש זה?
    יש לי כאבים בחזה כמו לפני מחזור שהתחילו כבר מיד לאחר הביוץ
    אני חלשה מאוד בימים האחרונים בבוקר אני מודדת חום ויש לי 36.8,במהלך היום יש לי37 אתמול היה ליבערב 37.4 אבל אני יודעת שזה לא מעיד על כלום כל עוד אין איחור במחזור.אז מה אתן אומרות האם מאחר לי המחזור?
2 תגובות
עמוד 1
  • נשמה אף אחת מאיתנו לא יכולה להגיד לך אם את נמצאת באיחור המחזורים שלך לא סדירים וזה קצת מבלבל גם אני הייתי באותו סיפור..חום השחר לא מעיד על כלום כל עוד את נמצאת בשלב הלוטאלי..אם התחיל לך האיחור והחום עוד לא ירד זה יכול להיות סימן מאוד טוב אגב סימן ששימש אותי
    אני לא יודעת כמה זה יעזור לך אבל בחודש שנקלטתי לראשונה ראיתי במשך היום חום 37.4 וזה הדליק לי נורה אבל לא יכולתי להסתמך על זה..תמשיכי לחכות לפחות לשבוע איחור בשביל לא להתאכזב ושתהיה תשובה וודאית שמענו על אין ספור סיפורים שבנות רק אחרי שבוע איחור קיבלו תשובה חיובית תהיי סבלנית זה יבוא בזמן המתאים!
    בהצלחה
  • היי ממי,
    בגלל שיש לך שינויים קלים מאוד במחזור, אני הייתי מחשבת איחור רק החל מהיום ה-31, כלומר אחרי 30 ימים.
    החום במשך היום לא אומר כלום לעניין היריון/לידה עד כמה שאני יודעת, רק חום השחר ורק מיד כשקמת מדדת חום (אם קמת אפילו לרגע, רק להביא את המדחום או לעשות פיפי, זה כבר לא נחשב).
    בנוסף, החום מהביוץ ועד המחזור אמור להיות קצת יותר גבוה, אך לפני שמקבלים הוא אמור לרדת. במידה ועוברים מיום הביוץ למעלה משבועיים שבהם החום לא ירד, אז מומלץ לעשות בדיקת היריון.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה