היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עד עכשיו לא קיבלתי כמו שצריך ,רק הכתמות ודם רק בניגוב,מסיום של כדורים ביום ראשון הייתי אמורה לקבל תוך 2 -4 ימים גג היום כבר יום ה5 ,אוף נמאס כבר.בדקתי בבוקר התשובה כמובן שלילית ,והיום אני ביום ה30 למחזור ואין לי כאבים רק הפרשות חומות ואדומות.
15 תגובות
עמוד 1
או שזה מוקדם מידי או שזה היה מחזור גם לי זה קרה חודש שעבר והרופא אמר לי שזה קורה לפעמים היו לי 5 ימים דימום רק בניגוב..תחכי ותראי מה קורה בכל מקרה רופא נשים בטוח ישלח אותך לעשות בטא ליתר ביטחון
לא נראה לי מוקדם אני כבר חודשיים על כדורים וכבר הייתי אמורה לקבל בצורה נורמלית,טוב נחכה ונראה.
בדקתי בבוקר (בכל ערכת ביוץ תמיד יש מקלון של הריון) ויצא שלילי,טוב נראה אולי לקראת הלילה או מקסימום מחר מכשפה תגיעה עדיף שאני בבית לא בא לי לקבל בעבודה.אז אני אספור מאותו יום 5 ימים ושוב מתחילה סידרה של כדורים.
וואי, איזה חוסר-אונים מול המערכת
תודה רבה בנות יקרות על תגובות, בבוקר התעוררתי עם כאבי תופת ,היא כבר היום תגיעה.
הלוואי שהיא לא תגיע!! ואם כן שולחת לה קישטא לחודש הבא
הי מרגו, לא רוצה לבאס אבל זה בדיוק מה שהיה לי שבוע שלם של "הקדמות" שאני חשבתי שמדובר בהשתרשות, ובגלל שהתאכזבתי חודש שעבר כשבדקתי (והיו לי את כל הסימפטומים: חזה כואב, בחילות...) בסוף לא בדקתי והמכשושה הגיע... במלוא הדרה... אבל קצת התאוששתי. התחלתי לתכנן את הנסיון הבא: אקנה נרות גדולים ורייחניים, יין טוב, פירות, עוגת שוקולד איכותית... אולי זה יעשה את העבודה. אם לא - לפחות מנחם....
חודש פורה לכולנו.... :)
תודה מותק -אבל אני מטופלת בכדורים אז אצלי צריך ליהות יותר מסודר -לפחות היא הגיעה. בעזרת השם נמשיך לעבוד לאחר שנסיים עם מכשושה
אני ממש מצטערת לשמוע, קיוותי שלפחות את תקבלי פסים . כמו שאת אומרת לי להיות אופטימית, אני בטוחה שקמת הבוקר עם המון תקווה ואופטימיות! מאחלת לך ולכל בנות הפורום שתהייה הצלחה!
מה עם בדיקת זרע לבעלך?????
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
היי פנינה - בעלי מאד כעס אז כשרופא נשים שלי לא רצה לתת הפניה,אז הוא פנה לרופא משפחה שלו (אנחנו הקופות שונות והוא נתן לו ) אז אני מאמינה שעוד השבוע הוא יעשה את בדיקה ו כמו שאמר לי ד"ר ערן תוך 3 ימים צריכה ליהות תשובה. ביום ריבעי אני אמורה שוב להתחיל סידרה חדשה של כדורים (פעם שלישית )אז לפחות נדע שאני לא שותה אותם לחינם. מה אצלך מאמי ? עובדים ?
מצויין דיאנה אני ממש שמחה לשמוע שהדברים פועלים. ידעתי שלא תוותרו לרופא! החודש, יש לי הרגשה טובה! כמו שקראת אני מתנגדת לכל הסימנים המקדימים שאנחנו מחפשות לעצמנו...... אנחנו? כן עובדים בכייף..... הגעגוע עשה לנו טוב
גם אני מתגעגעת אליו המון וגם עכשיו המחזור וגם הוא צריך להתנזר לפחות 4 ימים בגלל בדיקה ,אז תתארי לעצמך ,איזה קטע מעצבן
אני לא רואה אותך בפייס.... לא לא פניתי לרופא, אנחנו מנסים רק 3 חודשים (שכמובן נראים כמו נצח, אבל אני לוקחת דברים בפרופורציה) את אייל השגנו תוך 8 חודשים ללא בדיקות ביוץ (לא הבנתי אותם אז) אז אם לקח אז 8 חודשים והצלחנו, אז בנתיים אני לא רואה סיבה ללכת לרופא....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]