התסכול הולך וגובר..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתנצלת מראש.....
    אני לא עומדת בזה יותר, סוגרים עלינו מכל כיוון, סובים עוד ועוד כספים ממה שאין, דורשים מאיתנו דרישות הזויות בעליל.
    מרגיש כאילו יש לנו שלטון זר ששונא אותנו ועושה הכל ע"מ להרע תנאי חיינו...
    עכשיו רוצים לעלות במדרגות המס למי שמרויח מעל ל-5200 ש"ח http://www.youtube.com/watch?v=uBNb-PG81ME&feature=player_embedded
    וזה מעבר לשאר הגזירות החדשות הצצות מידי יום, העלאת המע"מ באחוז שלם - כל דבר שנרכוש יעלה לנו יותר, ביותר מאחוז כי הכל מסביב עולה, פרט לשכר שעוד ילך וירד.
    והכי מתסכל - בשביל מה זה? בשביל מי זה? בשביל להחזיק ממשלה עצומה, רעה, לא חברתית בעליל שדואגת רק שמקבלי ההטבות והקצבאות ימשיכו ויחיו טוב יותר ומעמד הביניים ימשיך ויפטם אותם (ולא, אני חלילה לא מדברת על נכים, חולים, ניצולי שואה וכד'....)
    מכבי האש לא ערוכים כמו שצריך לא מבחינת כ"א ולא מבחינת ציוד, בבתי החולים אין מספיק מיטות, מלא שחיתות וגניבות, אלימות ורוע...
    ואנחנו? אנחנו לא עושים הרבה, גם לצאת לרחובות לא עוזר....
    נראה שביבי עושה הכל ע"מ שיהיה רע, יותר רע, הרבה יותר רע ע"מ שלאנשים לא יהיה כבר כח לצאת לרחובות כי הם יראו שזה לא עובד...
    ועדיין בבחירות הבאות יצביעו לו ואז הוא יוכל להרשות לעצמו להטיל עלינו עוד ועוד גזרות.
    הא, ושבת שלום.
    מקווה שהוא יחשוב היטב על מעשיו בתשעה באב.

31 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת אם באמת מישהו ישב וחשב על זה , אבל עם מטומטם וחלש מאוד טוב לממשלה .
    חינוך זוועה
    רפואה מדרדרת
    אנשים פחות משכילים פחות משכורת,פשחות דרישות כי מה שמעניין בן אדם שבקושי שורדם זה רק אם יהיה לו אוכל מחר, חברה אינדיבידואליסטית, מעניין אותנו רק מה יהיה אצלי בכיס.
    אנחנו חייבים להלחם עבור עתיד ילדינו כי הם המשך ,הם אלו שישארו כאן אחרינו.
    ואם כל מה שיעניין את הילדים שלנו זה אייפון חדש ושמלה יפה וכו' לא לימודים ו לא ערכים מה ישאר כאן?! אנחנו פשוט מובלים את עצמינו לתהום. משלמים כסף על דברים שאנחנו לא צריכים ,מתחייבים לסכומי עתק לכל החיים ,משועבדים לדירה ,לרכב, לעוד הלוואה ולעוד מינוס, ולמה? חוץ מהממשלה משהו בסדר עדיפויות אצלינו התעוות מאוד!!!
    וכמה שיותר הורסים את החינוך ,ביטחון, ובריאות ככה הממשלה יותר חזקה. כי אין מי שילחם ! לאף אחד אין כוח
  • מסכימה עם כל מילה
    בעלי אומר ששום דבר לא השתנה מאז תקופת לואי ה-16
    עדיין יש מלכים בעולם , פשוט השיטה התחלפה

למשל בעלי ההון, במה הם שונים באורח חייהם מהמלכים שהיו במאות קודמות ?
    לדעתי בכל מהפך שהאנשים יעשו תמיד יהיו "מלכים" , רק השיטה תשתנה

• מעצבן זאת לא מילה .................................
    http://www.holdthatpic.com/
  • קודם כל זה למי שמרוויח יותר מ 8881 שח ברוטו ולא 5200.
    אבל ההכנסה הכי גבוהה למדינה אחרי ההכנסה מהמע״מ זה הכסף מה״חובות כלואים״ וזה משום מה לא אושר עדיין...כי זה כסף ששייך לטייקונים ובזה כנראה לא יגעו. את כל הגזרות הצליחו להחיל מעכשיו או מינואר 2013 אבל הכסף האמיתי עדיין אפילו לא אושר
    נמאס!!!!!!!
  • את יודעת מה הכי עצוב - שאני כבר לא זועמת ולא מתעצבנת - אני אישית פגועה
    זה פוגע לדעת שהמנהיגים שלנו יושבים ופשוט צוחקים עלינו ממרום מושבם
    אני לא דורשת הרבה לא רוצה מכונית יוקרתית או בית בקיסריה - אני רק רוצה להתפרנס בכבוד ולחיות בכבוד ולתת לילדים שלי השכלה בכבוד - ולהרגיש צורך לחנך אותן לציונות ואהבת המולדת בלי להיות צבועה
    אני ציונית אוהבת ישראל יהודיה גאה!!! ואני פגועה מדי בשביל להמשיך לרצות להיות כזאת.

• באמת עצוב ומעצבן
  • על מס' במדגה של 5021 ל8881 עדיין לא החליטו מה תהיה גובה העליה או חצי אחוז או אחוז .אבל עליה תהיה .
    ונשבר מזה . את יודעת מה - אין לי בעיה שיעלו לי מס' אבל אני החליט להן הוא הולך ....
    כל מישמשלם מס הכנה יהיה חייב לסמן חלופות שלו - יהיו משרדי חובה - ביטחון , חינוך , בריאות , ביטוחון פנים - כל שאר הדברים יהו לפי בחירה של משלם מסים - ככה בגרמיה - לא שילמתה - לא משתמש בשירוטים של אותו משרד .
    ביטוח לאומי יהיה קופה אישית ושמית - כמו קרן פנסיה שאתא רשאי להרחיב אותה לאנשים נוספים - משפחה קרובה לדוגמה .
    ביטוח בריאות עם אחוז שמכזזים ממשכורת כבר יותר זול לקנות ביטוח פרטי מלא .
    http://www.holdthatpic.com/
  • להאשים את שרי אריסון ושאר הטייקונים בכך שהם עשירים זה ממש לזרוע שנאת חינם, לשנוא מישהו רק בגלל שהוא עשיר זה ממש לא נכון.
    מדיניות הממשלה היא היא האשמה הבלעדית בכך שיש כאן כ"כ הרבה אוכלי חינם, בהפרטות של מוסדות חשובים מאין כמותם וירידה דרסטית של איכות השירות הניתנת בהם, של מצב הבריאות, של מצב החינוך, של כמות מקבלי קיצבאות והטבות שאין לה אח ורע בשום מקום בעולם. בכל ארצות ערב הערבים עובדים ומשלמים מס הכנסה ומשלמים ארנונה, בכל מקום בעולם יהודיים דתיים עובדים ומשלמים מס הכסה ומשלמים ארנונה אבל בישראל.... יש שכבה שהולכת ונעשית ענייה מיום ליום ועליה מוטל העול לפרנס שליש מהאוכלוסיה היושבת בישראל - אוכלוסיה שהאחוז שלה גדל מיום ליום לעומת האוכלוסיה שכן משתתפת בנטל. והמדינה מאפשרת ומעודדת זאת!!!!!!!!!!
    אל תגייסו בחור ישיבה בן 26 , אין כאן שום השתתפות בנטל, יש כאן עול כלכלי גדול יותר ומעיק יותר כי השכר שישולם לו יהיה נכון ע"מ שיוכל לפרנס משפחתו ולאחר מכן הוא יבוא עם דרישות נוספות כי הוא שירת את המדינה כאשר הוא שירת הרבה פחות זמן מבחור חילוני, כאשר יהיה לו תוך שנתיים-שלוש פטור משירות מילואים כי יהיו לו מעל לחמישה ילדים ודרישות מפה ועד להודעה חדשה.
    נמאס לי!!!!
    ממש כאילו מגרשים אותנו מכאן.

• יש לי הרבה מה להגיד על זה אבל לא בפורום הזה
    מי ששולט בעולם זה בעלי ההון
    אל תהיו תמימים
    זה כמו שהיה בעבר חבר שופטים למלך והשופטים היו מחליטים לפי רצון המלך

נכון יש עוד הרבה דברים דפוקים שקורים אבל עיקר הבעיה זה לא זה

סתם נתתי שם של מישהי בעלת הון , אין לי משהו אישי נגדה
  • לינבר סליחה אבל הטיקונים מרוויחים על חשבונינו! נותנים להם הנחות במס (״מענק״) כדי שיפתחו מקומות תעסוקה ובמקום זה מקבלים הנחות פטורות ממס על הרווחים. מורידים את מס החברות כדי שיפתחו מקומות עבודה ובמקום זה הם מוסיפים את זה לרווחים שלהם או פותחים עסקים בחו״ל.
    עושים להם תספורות על חשבון הכספים שלנו של הפנסיה!!! כשלאדם הפרטי היו מעקלים חשבונות.
    להגיד שהם לא אשמים זה כמו להגיד שהגנבים והרמאים לא אשמים אלא מי שלא תופס אותם...
    וגם אני לא חושבת שיש תפקידים רבים ששווים משכורות של 80,000 ש״ח בחודש!!!!
  • מצטערת, אני לא מתכוונת לכעוס ולשנוא מישהו רק בגלל שהוא עשיר....
    אם הם לא היו עשירים בארץ הם היו עשירים במקום אחר.
    מדיניות של ממשלה היא מה שמאפשרת שבארץ יהיו משפחות של טייקונים ולעומתם משפחות עניות עד מאוד.
    הממשלה ברשות ביבי היא שמפריטה את המוסדות הממשלתיים הגדולים ונותנת אותם בידי הטייקונים, הם רוצים להתעשר וקונים - אם הם לא היו קונים מישהו אחר היה קונה, אבל מי שמציע למכור הוא החלק הבעייתי מבחינתי.
    ומי מאפשר להם להמשיך לנהוג בדרך בה הם נוהגים? נכון, שוב הממשלה, אין דין ואין דיין. כל אחד עושה מה שבא לו וגונב כסף ממי שבא לו, בעיקר מאלו שאין להם.
    אבל זו מדיניות הממשלה שמאפשרת כל זאת......
    מי מאפשר את החובות האלה? שוב ביבי....
    הכל מתחיל ונגמר בו......

• אפשר להיות עשיר ביושר אולי אז היה יותר כסף בקופת המדינה...
    לא שונאים אנשים כי הם עשירים אבל אני שונאת אותם כשהם מרוויחים על חשבונינו על חשבון הפנסיה שאני מפקידה וקרן ההשתלמות שלי שאני מפרישה מהמשכורת שלי!!! ובגלל שהם לא מרוויחים מספיק אז מוותרים להם על חשבוני והקרן שלי יורדת!!!
    בגלל שהם בעלי ההון הם שולטים וזה לא משנה איזו ממשלה תהיה. אין להם מטרה ליצור עוד מקומות עבודה אלא להרוויח כמה שיותר!!!
    ושוב אני אומרת שזה שהם מצליחים להכניע את הממשלה לא אומר שהם טובים.
  • זה כמו שמישהי סיפרה על החוק של הז׳קטים הצהובים.
    החוק עבר בגלל שמי ששיכנע היה לו הרבה כסף.
    אז נכון שלקבל שוחד זה לא בסדר אבל עצם העובדה שמנצלים את הכסף לצורך השגת מטרות רווח אישיות לא עושה אותם אנשים טובים. גם הם לא בסדר!!!!!!

זה שהם עשירים זה לא הבעיה. הבעיה היא מה הם עושים עם הכסף ועל חשבון מי...
    ועוד דוגמא עם חברות הסלולר. עד עכשיו המחיר הכי זול ששילמתי על 400 שיחות היה 169 שח ופתאום אפשר גם ב 99 שח. אותה חברה בדיוק ושיחות ללא הגבלה...
  • כל הכבוד למשה כחלון שאיפשר לפתיחת עוד חברות סלולר
    עד עכשיו זה היה רק פלאפון, סלקום ואורנג'

סוף סוף מישהו שפעל לטובת האזרח !!

• ועוד משהו. עכשיו שהמע״מ עלה באחוז את חושבת שיעלו את המחירים באחוז?
    נניח חלב שעולה 4 אמור לעלות 4.03 את חושבת שזה מה שיעשו???
    בואי נתערב שכבר יעלו את זה ל 4.1 מי ישים לב? נגיד שזה המע״מ. כי ככה עובדים העשירים.
  • ומה חדש
  • אני העלתי את נושא הג'קטים הצהובים
  • בסוף יהיה פה מה שקורה בסוריה
  • עדי , אם המצב הזה ימשיך אז זה לא יפתיע אם באמת יקרה פה משהו כזה
    כשבן אדם מגיע למצב שאין לו מה להפסיד אז הוא יעשה הכל כמו לשרוף את עצמו למשל
    זה עצוב ...... זה לא הוגן שיש אנשים שבקושי מחזיקים עד סוף החודש בלי כסף לקנות דברים בסיסיים .....

ולמה כשמעלים את הכסף על סיגריות לא מורידים מחירים של לחם וחלב????!!
  • נראה לכן שיקרה פה מה שקרה בסוריה? נראה לכם שיש לאנשים כוח להלחם כמו ששם נלחמים? בחלום הלילה

אנחנו פה סופגים וסופגים - כי אין לנו כוח לכלום כבר!!!!!
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אנחנו 4 אחים במשפחה . 2 מאיתנו גרים בחו"ל גם ובעיקר בגלל פרנסה
  • אה ועוד משהו ...
    כן , כן סיגריות . אני יודעת שזה לא בריא ובלהבלהבלהבלה ... אבל ראבק בעלי קנה סיגריות ביום שישי והוא שילם 30 ש"ח
  • אל תצפי ממני לסימפטיה בנושא הזה - כי אני בעד......בעד מיסוי על אלכוהול וסיגריות. זה מזיק לבריאות - ועובדה מכוחת מדעית היא שזה גם חוסך בעתיד לקופת המדינה
    [email protected]

• אבל זה נראה לך הגיוני להעלות מחירים של סיגריות ואלכוהול ובמקביל לא להוריד משום מוצר אחר??
    מה עם החינוך ? שמעתי שיש קיצוץ גדול גם שמה

מאז שהתחילו המחאות מעלים מחירים , זה כאילו עושה תוצאה הפוכה

אורטל אני לא אומרת שהעשירים לא השיגו את מה שיש להם , סחטיין ! אבל הניצול של המעמד והכוח זה מה שמעצבן ! הם רוצים לשלוט בעסקים כדי לא להוריד מחירים

לדוגמא : טויס אר אס קנתה את הפיראט האדום , מה לדעתכן יקרה ? המחירים של הפיראט האדום יעלה, סוף סוף היה רשת צעצועים זולה עם מוצרים איכותיים כמו של טויס אר אס
  • זה הגיוני - ככה מתנהלים גם במדינות אחורת, כגון בארה"ב - וארגון הבריאות העולמי פועל כל הזמן בכדי להרחיב את זה לעוד מדינות. זה מזיק לבריאות!! לא מספיק אנחנו מכניסים חרא לגוף שלנו - אז למה גם את זה?! מה שלא הולך במוח - הולך בכוח, מי שלא רוצה להיגמל - ייאלץ בכל מקרה לקצץ בזה - וזה מעולה מבחינתי
    [email protected]

• ביבי רוצה להראות לעולם ולעצמו כמה הוא חזק (כנראה יש תחום ספציפי מאוד בו הוא חלש מאוד
  • ענבר, אמרת בין השורות את הדבר הנכון ביותר:
    אין לביבי אלטרנטיבה ראויה!!!
    זו הסיבה שהוא ייבחר שוב, ושוב. ושוב. ושוב. ושוב.
    ממש לא בגלל שהוא כזה "מוצלח" או צודק או נכון לנו.
    ממש ממש ממש לא!!
    אלא אך ורק ואך ורק בגלל שאין אף אחד ראוי מולו!!
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה