הזמן עובר מהר כשנהנים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן! בעלי ואני חוגגים היום יום נישואים ראשון!!!
    לא ייאמן איך הזמן טסססססס!!
    אני חייבת להתוודות (ובמסגרת הפורום הזה, אני באמת יכולה), שעם כל השמחה והאושר, אני גם קצת מבואסת.... הייתי בטוחה שבתאריך הזה אני כבר אהיה בהריון או אפילו עם תינוק קטנטן.... בתקווה ענקית שהחודש הוא ה-חודש שלנו....
    מחכה בקוצר רוח למחזור (שטרם הופיע אחרי נטילת "דופסטון") כדי להתחיל סבב שני של איקקלומין... תחזיקו לי אצבעות!!!
    שבת מופלאה לכולן!!
6 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי אני גם חגגתי שנה ביולי (ב6) וגם חשבתי שאחרי זה אני אלד (התאריך היה לי ב18 ליולי) אבל היריון לא התפתח ועברתי גרידה ועד עכשיו טרם נכנסו להריון ,אבל אני מאחלת לך ולי מאמי שבעזרת השם בזמן הכי קרוב נתבשר בבשורה משמחת וכמובן יום נשואים שמח.
  • איזה יופי!!!! המון המון מזל טוב !!! שבשנה הבאה בע״ה תחגגו כבר עם בן זכר בידיים!!!
  • היי מורן.... אני אכן אמורה להתחיל סבב שני, ללא זריקה עדיין....
    כדורי הדופסטון אמורים לעודד וסת, מאחר ואני לא מקבלת באופן טבעי, אז אני ממש בציפייה לבואה של ה כדי שהחודש כבר יתחיל!! ביום ה-5 למחזור אני מתחילה איקקלומין- 2 כדורים ביום למשך 5 ימים....כך, אפשר יהיה לנסות ולתזמן את הביוץ...
    לגבי התגובה לאיקקלומין - כשהייתי לפני שבועיים אצל הגניקולוג שלי לבדיקה, הוא אמר שיש תגובה מצויינת !! :))

ותודה על האיחולים
  • המון המון מזל טובבבב שתזכו לעוד הרבה שנים ביחד אמן
  • מזל טוב נשמהה!!שתדעו עוד מלא שנים מאושרות יחד!!!בע״ה שנה הבאה ביום הנישואין שלכם תהיו עם היחד הראשוןןןן הלוואיי!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מתוקה, המון המון מזל טוב ליום הנישואין הראשון !
    הרבה אושר הקשבה, אהבה, פירגון הדדי!
    מאחלת לך שבשנה הבאה תחבקו

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה