בנות :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנננות,אחרי 9 ימים של איחור וציפיה למחר לעשות בדיקה הבוקר אני ובעלול שוכבים ואחרי זה אני רואה שקיבלתי :-((((( אוףףףףףףףףףףףף

מירי
16 תגובות
עמוד 1
  • באמת אוףףףףףףףףףףף
    מאוד מאכזב!!! אני כל כך מבינה....

כמו שאומרים אצלנו- תחשבי על החודש החדש והניסיון החדש, ועל זה שאולי זה מחזור אחרון לפני היריון...

ואם את ממש מאוכזבת, תחשבי עליי, שבחודשיים הקרובים לא אהיה עם בעלי בזמן הביוץ, ולכן הפעם הבאה שנוכל לנסות תהיה באוקטובר!! כמה זמן לי יש לחכות......
  • מאכזב מאד מירי היקרה ,אבל ממשיכים הלאה ,(אין ברירה אחרת ) בעזרת השם חודש הבא.

• מיקה זה באמת מבאס עד אז לחכות....ומרגוברור שאין ריכה אבל אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ממש הפיל אותי עכשיו. מחר יש לי רופא נשים ונראה לי שאני יבקש ממנו להתחיל לעשות מעקב זקיקים

מירי
  • מירי- יקירתי סוריי
  • מירי...באמת עצוב לקבל ולא יעזור מה אני ארשום אני יודעת מה את מרגישה...
    בעזרת השם חודש הבא תקבלי תוצאה של בטא מהממת!
    נשיקות
  • מירי, מעקב זקיקים זה רעיון מצוין! אני בעד! הגיע הזמן לעלות שלב... בהצלחה!
  • מיריל׳ה....
  • תודה יקירות על העידוד והתמיכה אבל היום זה יום ממש מבאס בשבילייייייי לא בא לי לעשות כלוםםםםםםםםםםםם חוץ מלשכב במיטה

מירי
  • הי מירי
    תתעודדי חמודה בהתחלה זה הבוםםם
    ואז לאט לאט לעכל ....
    אני שולחת לך מלא חיבוקים אמן וחודש הבא שלך...
    אז קחי את זה בקלילות לכי לנוח קצת ואל תשכחי לקום עם חיוך
  • אוייי נשמה!!לא נורא..שמעתי שכשיש איחור..הגוף מכין את עצמו להריון...תרימי ראש..יהיה בסדר!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • טוב בננות,אתמול בערך משעה 6 אחרי הצהריים ישנתי עד היום בבוקר...קמתי באנרגיות חדשות עם חיוך והחלטתי החודש שומרת והולכת לטבול במקווה,כבר מהחתונה אני רוצה לעשות את זה (5 חודשים) אבל בעלי לא היה הכי בעניין וכיבדתי אותו אבל הפעם אמרתי לעצמי עם אני יקבל אני יטבול והודעתי לבעלי שהוא יכול לכעוס לריב ולקפץ לאוויר גם אם בא לו...החודש אני טובלת!!!

מירי
  • קודם כל את מחזקת אותך על ההחלטה!
    חודש חדש ואופטימיות חדשה ! הלוואי שחודש הבא תקבלי 2 פסים בבדיקת ההריון!
    תראי שתקבלי אותם בזכות זה שבעלך כל כך ירצה אותך שהזרע שלו יהיה משובח!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • פנין היקרה!!! אני חייבת להגיד לזכותך שהרבה מהאופטימיות שייך לך!!! ועל זה תודה ענקית!!! כמובן שגם לכל שאר הבנות יש חלק נכבד בתהליך אבל איתכם זה כל כל שונה ואחרת....ניתן להגיד ולשתף אתכן בהכל ובטבעי מה שקשה לשתף גם את החברה הקרובה ביותר או את הבעל כדי שלא יחשבו שיצאת מדעתך....
    ולכןןןןןןן החודש אני אופטימית ואומרת לעצמי כל דבר קורה בזמן שלו ובמקום שלו ולכל דבר יש סיבה מסוימת....היום בערב יש לי רופא נשים ואני יבקש ממנו מעקב זקיקים וגם אני יטבול במקווה כי זה משהו שאני רוצה לעשות מאז החתונה....
    ומתי שהתינוקי שלי ירצה להגיע לאמא ואבא שמחכים לו-הוא יבוא!!! אנחנו נמתין לו בזרועות פתוחות.....
    כמובן שאני בטוחה שעוד יהיו לי קצת נפילות הרגשה בדרך ובאסה אבל זה בסדר כנראה שזה חלק מהתהליך.....
    אוהבתתתתתתתתתתתתתת אתכן
  • מירוש, זה לגמרי טבעי שיהיו נפילות ובאסה בדרך, אבל תזכרי שבסוף כל התהליך הזה, יגיע

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מקווה פנינושששש

מירי
  • אני בטוחה מיליון אחוז שעם החלטת לטבול החודש, ובע'ה גם בהמשך, ה' יעזור לכם יותר וייתן לכם את הישועה!!!!!!!!
    יישר כוח גדול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה