היייייייייייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בנות?? כמה שהתגעגעתי ואין לי הסבר הגיוני ללמה אני לא כותבת כאן בזמן האחרון אבל שתדעו שאני באמת אוהבת אתכן ומקווה שתסלחו..

לא נראה לי שתזכרו אבל לפני 3 חודשים בערך ביקשתי שתחזיקו לי אצבעות כי התראיינתי למשרה שרציתי עם שעות מאוד נוחות ובסוף זה לא הלך, שבוע שעבר הם חזרו אליי ורוצים שאתחיל שבוע הבא. אמאאאאא שנה וחצי לא הייתי בעבודה (שמירה, ח.לידה, הארכה של חופשת לידה), יום חמישי התפטרתי מהעבודה שלי אחרי קצת יותר מ6 שנים, וביום רביעי השבוע אתחיל לעבוד בעבודה החדשה, אני כל כך מפחדת!!!! רועדת מפחד משינויים ועוד יותר מפחדת לעזוב את הנסיכים שלי, איך אני עושה להם את זה? התכנון היה להאריך את החופשה עד שייכנסו לגן בספטמבר ואז לחזור לעבודה ועכשיו אני צריכה ״לזרוק״ אותם חודש אצל גיסתי (בעיר אחרת- חצי שיה נסיעה) ואז לגן. איך עושים את זה???

8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אני בטוחה שהם יקבלו יחס מעולה

• לא הבנתי.. כתבת שזה לא הלך אבל אז הם חזרו אלייך???
    אז התקבלת?
    כיף לחזור לעבודה.. לקום לצאת להתלבש לראות אנשים.
    בהתחלה זה קשה והגעגועים קשים אבל לאט לאט את רואה שאת מסוגלת להיות כמה שעות בלעדיהם והם בלעדייך...

שיהיה בהצלחה...

• ממי קודם כל אני ממש מאושרת בשבילך שמשהו שכל כך רצית קרה והתגשם

• איזה כיף שמחה בישבילך.... איזה משרה?
    והנסיכים אני בטוחה שיסתדרו בלעדייך
  • תודה בנות, אני באמת מקוןה שהם יתרגלו מהר כי עד עכשיו לא זזתי מהם, בעיקר אני חוששת ללידר שמאווווווד קשורה אליי בחודש האחרון לא זזה ממני..
    מיכלי הגיוס הקודם לא הלך והתפנה תקן נוסף לפני שבועיים אז הם חזרו וביקשו שאבוא רק להיכרות עם המנהלת בלי לעבור את כל התהליך שעברתי לפני 3 חודשים.
    אירוש- פקידת גבייה בתאגיד מים מי שבע, זו ירידה רצינית בשבילי בתפקיד ובשכר אבל העבודה מאפשרת לי להיות אמא עם שעות מאוד נוחות וזה כל מה שמעניין אותי כרגע, ולעומת כל ״משרות האם״ שיש לנו בחור הזה אז המשרה גם מאפשרת לי להכניס את הקטנים לגן ושעדיין יישאר משהו אז הלכתי על זה.

• מאמי הכל יהיה בסדר על תדאגי.
    אומנם בהתחלה זה נראה ממש "סוף העולם" אבל לאט לאט תתרגלו.
    אגב גם אני התגעגעתי המוןןןן מאחלת לך הרבה בהצלחה בעבודה החדשה

• וואי כמה הולכים לצעוק עלייך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה