בעקבות המחלות הרבות שלנו- סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מאמינה שאנחנו בפורום מהוות מדגם מייצג מאוד לכלל אוכלוסיית האימהות, ובגלל שהקטנטנים שלנו חוטפים את כל הג'יפה הזאת מילדים אחרים, יש לי סקר חשוב (לי):

מה רמת ה'מחלה' שצריכה להיות לילד בשביל שלא תשלחו לגן, או שלא תצאו לטייל בגינה, למי שנמצאת עם הבייבי בבית.
    אני אסביר: יש כאלה שנגיד עם 38 חום יתנו נובימול וישלחו לגן ואפילו לא יגידו כלום לגננת, או נגיד לא מייחסות חשיבות מיוחדת לשלשול או 2.

ויש כאלה, כמוני, שמפחדות שמדובר במשהו שמתפתח, ובחיים לא ישלחו ילד לגן גם עם חום 37.6 או קקי שנראה מיימי קצת וכו'
    גם כי אני יודעת איך זה לא להרגיש טוב, ואני רק חושבת שחוץ מאמילי יש עוד 10 ילדים שצריכים יחס...וגם כי לא רוצה שקטנטנים אחרים ידבקו בגללנו.

איך אתן?
    ואני חלילה לא שופטת.. יכול להיות שאני 'פחדנית' מדי
10 תגובות
עמוד 1
  • אני בדיוק כמוך
    דבר הכי קטן שלא נראה לי אני לא שולחת לגן- ולא בגלל שאני רק מתחשבת בילדים האחרים ( גם אבל לא רק) אני פשוט מרחמת על הילדה שלי

• אני איבדתי מקום עבודה בשביל הבנות שלי ואין לי בעיה לחזור על זה שוב ושוב ושוב
    מספיק לי להסתכל לאחת מהן בעיניים ולהבין שהיא לא במיטבה בשביל לא לקחת אותה לגן או מעון
    גם ילד מצונן לא צריך להישלח למעון
    פעם אחת עשיתי טעות שלהב קמה בבוקר ואמרה כואבת לי הבטן ועשתה קקי מימי. שלחתי אותה לגן כי חשבתי שסתם לא היה לה טוב. הזעיקו אותי אחרי שעתיים שהיא פספה ויושבת מלוכלכת.
    באתי ומצאתי את הילדה שלי בפינה על כיסא כשכל הילדים בחצר.
    בחיים שלי לא הרגשתי חרא כמו שהרגשתי באותה שניה - עד היום רע לי בנשמה מהיזכר במבט שלה ובבושה שהיא חוותה.

זה לא יחזור על עצמו בחיים!

ילד חולה זקוק לאמא שלו ובמקרה הצורך כמובן גם אבא או סבתא - הוא לא זקוק לנובימול!!

• סיון כמוך כמוני

• סיון

• מחום 38 אני לא שולחת.... מתחת לזה תלוי איך תמר נראית לי.

באופן עקרוני אני לא מחכה שיעלה חום יכול להיות שאני אראה שהיא לא מרגישה טוב ואין חו- אז לא אשלח!

לפני שבוע שלשלה פעם ביום במשך שבוע והיתה איתי שבוע שלם למרות שזה לא נחשב מבחינת הגן והרופא לווירוס בגלל התדירות....

בהחלט מרתיח ישי הורים שולחים למרות חשד למחלה

• אצלי זה קצת בעייתי כי ליעד איתי בבית וגם בלי עין הרע 5555555 אף פעם לא היה חולה כל כך חוץ מצינון פה ושם ועלייה של חום בגלל חיסון או משהו כזה..
    אבל ברור לי מראש שכשהוא יהיה בגן אפילו אם רק יתחיל לעלות חום הוא יישאר איתי ועם הפינוקים שלי בבית
  • אליה לא בגן אבל ..התופעה שהורים שולחים ילד חולה לגן מרתיחה מה זה?!?!

• אנחנו עדיין לא בגן אבל אני בהחלט בגישה שלך ובטוח אשאיר את אריאנה בבית לכל מקרה כדי לוודא שהיא בסדר מאשר לשלוח אותה לגן.
  • סקר חשוב

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • גם אותי מעצבן ההורים ששולחים את הילדים שלהם ממש חולים לגן או לוקחים אותם למשחקיות סגורות והם משתעלים ממש חזק על ילדים אחרים. בגלל זה הילד שלי היה חולה המון. אם הילד משלשל או עם חום או סתם נוזל לו מהאף בלי סוף..אני לא שולחת לגן , או שהוא איתי או עם בעלי או אצל חמתי..כי אמא שלי גרה בעיר אחרת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה