בא לי לבכות אני מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול עשיתי בדיקת הריון שלclearblue ויצא פלוס עם פס כחול דק
    היום עשיתי של חברה אחר ולא יצא שום פס

האם אני בהריון או לא מה קורה כאן? התעייפתי מהעניין
8 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב נוני:)
    אני מציעה לך להפסיק לעשות בדיקות ביתיות ובאיחור
    לבצע בדיקת דם זה הכי אמין
  • נראה שזה מה שאעשה
    האם הבדיקות הביתיות לא אמינות?
  • היי מותק

למה בא לך לבכות ?!
    יש כאן בנות שמנסות יםםםם של זמן
    ולא מצליח להן
    אז אולי להן קצת יבוא לבכות

אבל לך שיצא לך פס נחמד בבדיקה ?!

סליחה פשוט הייתי חייבת להגיב !

למה את לא מבצעת בדיקת דם ?!

אצלי המקלון בכלל לא אראה שאני בהריון
    אז זה בכלל לא אמין .

אז קחי את הדברים בפרופורציות נכונות
    ולכי לעשות בדיקת בטא להריון .

בהצלחה , מחזיקה לך אצבעות !!!
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • תעשי בדיקת דם הכי בטוח.

• נוני יקרה. אני ממש חייבת להגיב.
    קודם כל אופטימיות!
    דבר שני, את מחפשת סימנים כל יום להריון או לא..... אין סימנים מובהקים. דבר שני, אני לא מבינה מדוע את מבזבזת את הכסף על בדיקות ביתיות ועוד 10 ימים לפני האיחור. הגוף לא בטוח שהייתה השרשה, אז בטח שלא תהייה הפרשה של ההורמון כל כך מוקדם. חכי ליום שאת אמורה לקבל, ועוד 3-4 ימי איחור תבצעי בדיקת דם. חבל על הכסף שלך לבזבז על הבדיקות המוקדמות האלה. תבזבזי על התינוק שיהיה לך.....

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • זה בדיוק מה שאני תמיד אומרת ,לא תמיד לאחר איחור יש תשובות חיוביות -איך רופא שלי אומר לפחות 10 ימי איחור צריך ליהות בשביל לבדוק וגם אז התשובה לא תמיד חיוביות ,אז למה לחפש הריון 10 ימים לפני -זה לא הגיוני. אני מבינה שאת רוצה ליהות כבר בהריון (מי מאתנו לא רוצה) אבל אני ממליצה לך להוריד קצת הילוך ,הלחץ לא תורם בכלל.אל תכעסי עלי -זה רק כוונה טובה,בת כמה את ? יש לך ילדים??

• נשמה למה את עושה כל יום בדיקה?לא חבל?יצאו לך כבר 2 פסים!! זה או לגשת לבדיקת דם או לחכות למחזור חבל על הכסף שאת מבזבזת סתם ככה..:) שיהיה בהצלחה
  • נוני אני תומכת בחסרותי מעלה...חבל על הכסף. או שתגשי לעשות בדיקת דם מסודרת שהיא גם חינם :-) או שתמתיני לאיחור ואז תעשי בדיקת דם
    בהצלחהההה

מירי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה