היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לבנות הפורום אז ככה הקייטנה הסתיימה שבוע שעבר..... ועכשיו אני צריכה להיות המפעילה אז בננות בבקשה תנו לי רעינות הבת שלי בת 4
ואני צריכה להעסיק אותה בחודש הקרוב (מפגשי חברים , גינות ומה עוד???????
11 תגובות
עמוד 1
להכין כל מיני דברים במיטבח כמו עוגיות , חלות , עוגה וכו' ....
יש המון יצירות שאפשר להכין לכי לחנות וקבלי שם מלא רעיונות
ים בריכה ג'מבורי קניון לבקר את סבא / סבתא
בצק, יצירות , פאזלים , חוברות חברים , משפחה בריכה (אפשר גם במרפסת ולהזמין חברים) טיול ברכבת גני שעשועים לישון , לאכול , טלוויזיה ... תאמיני לי שהזמן טסססססססססס. אני לא מאמינה שחודש אחד מאחורינו
מצטרפת לכל מה שרשמו למעלה , רק שהאטרקציה של הבריכה במרפסת עולה לי על העצבים
אצלנו המרפסת מוצלת ואני טובלת איתם רגליים כל עוד הרגליים שלי בתוך המים והבנים משפריצים עליי קצת אז הכל סבבה
גם אצלנו זה מוצל אחרי שעה 13:00 אבל זה לא משנה אני מזיעה גם במזגן
אני לקחתי את הבת שלי לעבודה - מי ישלם לי משכורת חודש שלם? [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אז ככה אצלנו הם בקייטנות עד ה 13/8 ואחרי זה יש לי משהו ששומרת עליהם עד ה 19/8 ואחרי זה הם חוזרים לבית הספר מתחילים ללמוד. אבל אפשר: ים בריכה יצירות בצק להכין כל מיני עוגיות, לחמים, כדורי שוקולד וכו'. גינה אחרי שהשמש שוקעת. חברים להזמין וללכת.