לימון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בננות,
    שמעתי שכדי לקצר זמן מחזור יש לשתות כל יום מיץ מלימון 1
    האם זה נכון? מישהי ניסתה זאת?

מירי
23 תגובות
עמוד 1
  • כן לימון טבעי לסחוט אוותו המחזור הקודם שלי היה לי מוזר היה לי דוימומים רק בניגוב במשך שבוע איך ששתיתי תלימון יום אחרי זה כבר לא היה כלום בגלל זה שווה לשתות מהיום הראשון וגם מסטיק תיימני עוזר
  • אני גם שמעתי ממשהי בעבודה על זה ,אבל למה לך לקצר? אולי זה לא בריא
  • אני רק לא מבינה למה צריך לעשות את זה?
  • לא הבנתי? לקצר את זמן הדימום? אבל למה? הרחם צריך לרוקן את כל מה שהוא לא צריך כדי להכין את עצמו להריון בחודש הבא.
    נשמע לי טיפשי להרוס לטבע את מה שהוא צריךל לעשות

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני לא התעזרתי בזה בשביל לקצר את המחזור אלא אחרי המחזור היה חי כל הזמן בניגוב דם או הפרשה חומה וזה הציק לי זה היה למעלה משבוע אז שתיתי לימון וזה עצר את זה
  • חחחח בננות שלי....אני שמעתי שאם יש מחזור ארוך ורוצים לקצר בשביל הספירה למקווה כדי לא לפספס ביוץ....רק שאלתי :-)
    אין עליכן!!!!

מירי

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • וואי אף פעם לא שמעתי שלימון עושה את זה... טוב לדעת
  • חחחח אכן כן!

מירי
  • אז הלימון מקצר רק את זמן הדימום, נכון? לא את מס' ימי המחזור הכולל??
  • כן, שמעתי על זה מזמן...
  • לא שמעתי...
  • אני גם שמעתי, שזה פשוט מזרז את התהליך- דימום אינטנסיבי יותר אך קצר יותר, ואז יש פחות סיכויים לפספס את הביוץ בגלל שבעה נקיים..
  • וזה לא פוגע בתהליך הטבעי?
  • לפי מה ששמעתי לא, אבל מה לא עושים בשביל לזרז עניינים...
  • אני פחדנית בקטעים כאלו...
  • מודה שמעולם לא שמעתי על זה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • שמעתי על זה מעולם לא התנסתי
    בכל מקרה אני מאמינה שצריך לתת לגוף לעשות את שלו !!!!
  • זה עוזר לדם לצאת מהר יותר.. באותו אופן את יכולה לשטוף עם זרם את המקום.. גם מקצר את הימים.
    וזה לא מסוכן - אומרים לנשים שהמחזור שלהן ארוך והן מפספסות את הביוץ בגלל הספירה של הנקיים לעשות את זה..
  • בנות בואו נעשה סדר בדברים ,מצד אחת אתן אומרות שזה מקצר את וסת ,אבל מצד שני זה עוזר לדם לצאת, אז מאיזה יום לוסת צריך לשתות? אני היום ה4 למחזור -מתי מתחילים??

• הלימון מנקה את הגוף יותר מהר, את מוזמנת להתחיל לשתות מעכשיו :)

זה בעיקר בשביל מי שממש סובלת ממחזור ארוך ומעצבן!
  • מרגולהההה על מנת לא לפספס ביוץ במידה והמחזור ארוך אז שותים לימון כדי לקצר...אם את ביום רביעי תתחילי לתשתות מהיום פעם ביום מיץ מלימון אחד-תתכוניי זה לא הכי טעים זה חמוץץץץץץץ
  • תודה בנות ,אז ככה אני יעשה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה