איכסה אזה מנהל מגעיל יש לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החליפו לי שוב מחליפה. אז הגעתי לעבודה ישר וזאת אחרי שרציתי בבוקר לגשת מיד לעשות מוניטור כי אני לא רגועה,

הגעתי לעבודה הסברתי לה את תהליך העבודה והראיתי לה בינתיים מה לעשות ואיך. היא אמרה שתסתדר.

אז ביקשתי מהמנהל לצאת לבדיקה. הוא שאל איזו והאמת שלא כל כך רציתי להגיד אז אמרתי לו שאני לא מרגישה אותו אז הוא עשה לי פרצופים וצחק מה שוב לא מרגישה?

פה כבר קיבלתי עצבים ואמרתי לו מה לעשות!!!! אני הולכת!!! ואני מצטערת שלא עניתי לו כמו שהגיע לו!!

אני ממש בשוק ממנו לגמרי!! ויש לו 4 ילדים כאילן מה לאשתך לא היו דאגות כאלה בהריונות שלה?!?!?!
    [/url
9 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תנשמי עמוק ותירגעי
    רוב האנשים שוכחים מה זה להיות בהריון
    ועל גברים בכלל אין מה לדבר!!!
    והכי חשוב - שיהיה בהצלחה בבדיקה
  • אני לא מכירה את הבוס שלך אבל כבר שונאת אותו
  • לא יכולה להירגע!!! זה פשוט מחרפן החוסר רגישות הזאת!!

ועוד החליפו לי מחליפה בת 56!! הסברתי למנהל שלי שיהיה לה קשה בתפקיד הזה והוא סינן אותי!!!! ולא בא לי לריב איתו שוב! בפעם האחרונה היה בנינו פיצוץ שהוא הביא לי עובד סוציאלי שיתווך בנינו!!
    [/url
  • שלי, רק מי שסוחבת הריון מבינה מזה להרגיש / לא להרגיש
    גם בעלי שהוא באמת הכי מבין בעולם, לא מבין את התנועות
    ויותר חשוב כמה זמן לא הרגשת אותו?

• מהבוקר ממש כמעט כלום. רק בעיטה פה ושם ואני נבהלתי. הוא מעיר אותי כל בוקר ומיום חמישי שום דבר אולי מאוחר יותר.

וגם זה נהיה פחות ופחות אז דאגתי.
    [/url
  • הרופא שלי אמר להרגיש פעמיים - שלוש
    לא להבהל שלאט לאט יש ירידה בגלל גדילת העובר
    עשית מעקב גדילה?

• יש לי בע״ה שבוע הבא הערכת משקל

זה אותו דבר?
    [/url
  • כן
  • רציתי להזמין חמישי שעבר אבל תשעה באב אז שבוע הבא בע״ה נלך להזמין חבילת לידה.

המוניטור תקין וביקשה לחזור מחר שוב
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה