תיק ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי יש רשימה מה לשים בתיק? וכמה זמן לפני כדאי להכין אותו? איפה לשים בבית או באוטו?
    בריאות ואהבה!
11 תגובות
עמוד 1

• יש רשימה באתר. בגדול את לא ממש צריכה יותר מאשר כלי רחצה (מברשת שיניים, מברשת שיער, סבון, שמפו, מרכך).
    בגדים ליציאה מבית החולים לך ולתינוק/ת (2 בגדי גוף ומכנס עם רגליות, כובע קייצי).
    נעלי בית וכפכפים למקלחת.
    פדים של מחזור עם ספיגה טובה (לילה)
    תחתוני רשת
    גומיות לשיער
    מטען לנייד
    אם את רוצה להניק: חזיות הנקה, פדים להנקה (ממליצה על ג'ונסון)
    בקבוק מים מינרלים
    מצלמה + בטריות
    גרביים לעצמך
    אני הבאתי איפור ובגדים לאישפוז, בסוף לא היה לי ראש לזה והשתמשתי בכותנות של הבית חולים. עדיף, כי אפשר להחליף כמה שרוצים ולא אכפת אם מתלכלך.
    אני הכנתי תיק בתחילת חודש 9 ושמרתי אותו באוטו.

אם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף.

• מסכימה עם קרן חמישה עם כל מילה. משחת שיניים תוסיפי, אם את מניקה ויכולים להיות כאבים בפטמות אז תיקחי משחה מיוחדת לזה. לתינוק גם תיקחי כפפות כאלה שלא ישרוט את עצמו ומשחה לתוסיק . מסמכים של כל הבדיקות שעשית ובמיוחד האחרונים וגם תעודת זהות .

• נכון! משחה לפטמות! גם לעצמי שכחתי וקניתי בבית מרקחת בבית חולים... יש "רפאל" שהייתה מצויינת לי, אבל מומלץ לשטוף אותה מהפטמה לפני ההנקה. אמרו לי שהמשחה של מדלה טובה ולא צריך לשטוף אותה לפני שמניקים.

ואם את כבר מתכוונת להניק אני ממליצה להיעזר ביועצת הנקה במחלקת יולדות ואז גם תחסכי לעצמך פצעים רציניים בפטמות. לי היו פצעים רק 3 ימים וחפרתי ליועצות כל יום.

• מומלץ גם לקחת תחתונים חד פעמיים לא?....... כאלה שקונים בסופר פארם.....
    חברה אמרה לי שתחתונים רגילות מתלכלכות מהר ולא ישארו עד הכביסה בבית....

• טלי הדר: זה התחתוני רשת שציינתי.

• אני הכנתי את התיק בסביבות שבוע 38 (לא חושבת שצריך לפני..בטח שלא חודש מראש)
    הייתי ממליצה לך לקחת בגדים (הכי נוחים שאפשר) כדי שתוכלי להסתובב בכיף בבגדים נקיים שלך ולא בפיג'מה של הבי"ח
    משחה לפטמות כמו שהבנות אמרו כאן - אני קיבלתי מהאחיות אז נראה לי שזה תלוי בבי"ח,
    כנ"ל לגבי משחה לטוסיק, חיתולים וכו' הכל מקבלים שם....(אני ילדתי בתל השומר)
    חשוב ויעיל - בקבוק מי עדן עם פיית ספורט זה ממש נוח!!
    תחתוני רשת (אומרת מראש שהם ממש לא נוחים אבל יעילים)
    כל המסמכים של הבדיקות של כל מהלך ההריון - זה חשוב מאוד
    ת.ז
    כלי רחצה
    מטען לנייד
    ושתהיה לידה קלה!!
  • יו ממש ממש תודה. עזרתן לי מאוד. למרות שנראה לי שאת הבגדים לקטנה אני כבר אבקש מבעלי להביא ביום השיחרור אין טעם להסחב עם זה מהתחלה.. לא?
    תחתוני רשת כמה לקנות בערך?
    מוסיפה - מטען לפלאפון :)
    באמת אמרו לי קחי קשית כדי שיהיה לך נוח לשתות אבל הבקבוק עם הפיית ספורט נשמע יותר נוח.
    יאללה בנות אוטוטו זה קורה....
    בריאות ואהבה!
  • אל תשכחי מגבת

• אחלה תיק הבנות אמרו לך להכין

• תוסיפי גם:
    מגבונים להחתלה (בבית חולים מחלקים רק טיטולים)
    מוצץ -אם את רוצה-
    פנקס מעקב הריון!

אני לא לקחתי פיג'מה, מסתדרת מצויין עם מה שיש בבית החולים, גם נוח ואפשר גם להחליף 20 פעם אם מתלכלכים, לקחתי חלוק כדי לשים מעל כשיצאתי מהחדר או באו לבקר אותי.

את התיק הכנתי לקראת שבוע 38 ושמתי כבר באותו.

רותי
  • פעם ראשונה ששמעתי על קשית...חחחח
    ללא ספק פיית ספורט בבקבוק של מי עדן נוחה :)
    לגבי המגבונים - אני לא יודעת היכן את מתכננת ללדת אבל דעי שבתל השומר את מקבלת ה-כ-ל!!! באמת! חיתולים, מגבונים, משחה אפילו מטרנה (אם לא תניקי!)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה