כמהההה שאני סובלת מהבחילות!!!!!זה באמת ככה בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ה' תעזור לי
    אני מסתובבת כל היום מפה לשם לא יודעת מה לעשות אני מתההה מבחילות ובאלי להקיא אבל אני מפחדדתתת בנתיים שתיתי לימון מעורבב עם מים
    ורק שתדעו לכם עד 2-3 בצהריים ל איכולה להכניס כלום לפה!!!
    אז בנות שקיבלו מחזור תתנחמו בזה!!
31 תגובות
עמוד 1
  • כנ"ל

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תביני באיזה מצב אני שאמרתי את זה מה קרה לכם זה השנאה הכי גדולה שלי להקיא ואני מהבוקר על הפנים!!!וזה לא יכול להמשיך ככה:((((
  • חחחחח שלא תבינו לא נכון כן אני אוהבת ת שבבטן אבל זה אחד הדברים המצייקיים בהריון אני לא יכולה לאכול כלום פשוט כלום אני אוכלת כמו ציפור וזה מעצבן!!!ואני מנסה לנחם גם תבנות שקיבלו מחזור
  • אני לגמרי מבינה שאת שונאת להקיא וזה בסדר להרגיש כך. פשוט כתבת משפט שמאוד פוגע, לדעתי בכל אחת ואחת שלא נקלטה החודש ובפרט לכל אלה שקיבלו מחזור לאחרונה. כל אחת מהן היו נותנות הכל להיות במצב שלך ולהקיא כמוך!
    אני בטוחה שלא היית מוותרת על ההקאות ומעדיפה לקבל מחזור, אז אין לנו מה להתנחם!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • זה עדיין לא סיבה לכתוב פה דברים כאלו
  • מה פוגע פה בדיוק?אוי לא צריך מכל מילה לעשות סיפור!
  • אני הקאתי כל יום 3 פעמים ביום במשך 35 שבועות וגם על המילדת בלידה. זה היה מגעיל ולא כייף והייתי מעדיפה לא לקבל מחזור ולהקיא גם 6 פעמים ביום במשך 35 שבועות!

• אתם מדברות כאילו חס וחלילה אמרתי משהו רע מה אני יגיד לכן
  • את יודעת גם לי יש בחילות אבל מהורמונים שאני כבר חודשיים דוחפת לגוף ואמורה להתחיל סיבוב שלישי
  • על המצב שלך אני מבינה מרגו....

• אני לא אמרתי שיתנחמו בזה שקיבלו מחזור
    אני אמרתי בנות שקיבלו מחזור
    שיתחמו בזה שעוד לא הגיעו לשלב הזה ויגעו אוי לא צריך על כל מילה קטנה שיוצאת לרשום פורוטוקול ולהכינס בבנאדם כמה פעמים עודדתן ואני עודדתי בנות וכמוכם גם אני ייחלתי להריון הזה נכון לפעמים הריון מציק אני מודה אבל ברור שלא היתי מעדיפה לקבל זה לא קשור בכלל!!
  • בטח שאמרת שמשהו פוגע ,מה את לא מבינה.
  • טוב בסדר מה אני יגיד לכן שיהיה לכן בהצלחה אני לא מעוניינת להתווכח עם אפחת על מילה קטנה שרשמתי ועוד בשביל איכשהוא לנחם בנות אל תתעקשו על זה בסדר?יאלה פנינה ודיאנה שיהיה לכן בהצלחה בהמשך ושתיקלטו במהרה..אם אתן לא שמות לב גם אתן פוגעות אבל לא נורא אני לא אתייחס ביי לכן!
  • אני לא מבינה למה את זאת שכועסת?
    את כתבת משפט שאולי לא שמת לב ולא הבנת את המשמעות שלו, איך את רוצה שנגיב לך?
    מצטערת שיש לך בחילות?
    מצטערת שאת לא מרגישה טוב כי את בהריון?
    כל התופעות שהיו לי בהריון של אייל קיבלתי באהבה כי הבנתי שכך אני משגיה את התינוק שלי, אילו תופעות מבורכות ולא כמו של מרגו שלוקחת כדורים....

מצטערת שנעלבת אבל המשפט שכתבת: "אז בנות שקיבלו מחזור תתנחמו בזה!!" פוגע יותר.

אם את לא רוצה להתייחס זו החלטה שלך, זהו פורום חופשי ופתוח, כל אחת יכולה לכתוב ולהגיב כראות עינייה.
    מאחלת גם לך, הריון קל, תקין ומשעמם ובידיים מלאות. (וללא הקאות-לבקשתך)
    פנינה

• אני מצתרפת לכל מילה שפנינה אמרה לך,אנחנו אלו שנפגענו. אני לא יכולה להתנחם בזה שכל חודש כל ציפיות שלי ,תקוות שלי ,תפילות שלי ,יורדות לטמיון, אנחנו פה תמיד היינו תומכות ומחבקות ולא פוגעות .המשך הריון תקין ועגול.

• אמרתי לך אני לא מתכוונת להיתווכח חבל שניתקעתן על מישפט אחד וניתפסתן עליו בכל מקרה אם אתן חושבות שהתכוונתי להעליב אז ממש לא אין לי מה להעליב פה בנות יש פה בנות שאני באמת אוהבת והתחברתי אליהן בדיבור חבל באמת שזה הפך לאווירה כזאת וזהו אמרתי לכן כבר שיהיה לכן בהצלחה שהמשך תודה על האיחולים אני לא חושבת שיש כאן סיבה להמשיך להתווכח ומספיק להיות רגשי אני בטוחה שיהיו בנות שיכנסו אחרכך ויבינו טוב מאוד למה התכוונתי ולא יהיו אנטי ותפסות על כל מילה..!
    שאר הבנות האהובות שיהיה לכן בהצלחה מכל הלב!!היה באמת תענוג להעביר איתכן כאן את הזמן!!אבל לשימחתי אני מתחילה לעבוד ולא יהיה לי זמן להכנס לפורום כולל האווירה שנעשתה כאן מכל מילה קטנה ביי בנות אוהבת!!!
  • ופנינה ומרגו שלא תבינו אותי לא נכון שוב כן,אני פשוט לא רוצה להיות במקום שאני צריכה לחשוב על כל מילה קטנה שיוצאת אפילו בצחוק 5 פעמים אם לרשום או לא כי יחשבו שאני באה לפגוע במישהו..כמו שאמרתי בתגובה הקודמת אין לי כוונה לפגוע באפחת יש פה בנות מקסימות
  • בנות יקרות....(פנין ומרגו) אני מבינה מאוד לליבכן...גם אני הייתי מעדיפה לשבת בבית במשך כל ההריון!!!! ואני מדגישה כל ההריון ולהקיא!! רק שההריון המיוחל הזה יגיע כבר!!

לא רוצה להתחיל שום טיפול!! ושזה יבוא כבר!! אני מוכנה לסבול ההכללל!!

אבל..עםכל הכאב שהיה במשפט...אני לא חושבת שמעיין בכלל התכוונה לפגוע!!
    אל תשכחו לה חסד נעורים..
    היא תמיד הייתה פה ועודדה וכאבה את כאבנו ואנחנו את שלה...וגם היא שמחה בשמחת אחרות ואנחנו בשלה...
    לא צריך להגיע לרמה שלנתק..באמתשלא!!!!

תקחו את המשפט הזה ותנסו לעשות דילט(מחיקה) זה מה שאני יעשה בכל אופן...

ממש מקווה שאין כעס..
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מצפה לבואך יקרה ,בן -אדם צריך לחשוב פעמיים לפני שהוא כותב משהו ,לשקול את המילים. היא אמרה שזה היה בצחוק ואבל אם כל כבוד יש דברים שלא צוחקים עליהם. קשה לי לשכוח,אני מדממת ,בעלי בדרך (אני מקווה כבר השבוע ) לעשות בדיקת זרע ,עוד חפיסה של הורמונים מחכה לי,אז אני אמורה לקבל את המשפט הזה ,בסבבה. מה איתך נשמה ? מה חדש? אנחנו לא התנתקנו ,אמרנו מה שכואב לנו.

• אני מבינה אותך..זה מה שאני עוברת כבר שנה ושבעה חודשים..אצלי בלי הריון אחד
  • תודה אולי סיבוב שלישי באמת יעזור לי יותר ,ולך אני מאחלת המון הצלחה נשמה,אל תפחדי בעזרת השם נצליח.

• תודה "מצפה לבואך" ....

• מעיין בשביל זה יש את הפורום שלנו , 2 למעלה ...... פורום הריון ולידה........
    אולי היה יותר שייך שתכתבי את זה שם............

• וואו אני כבר לא פעילה בפורום הרבה זמן אבל אני קוראת מדי פעם כאן..
    ואני מצטערת, לא יכולתי להישאר אדישה להודעה הזאת
  • שחכתי לשאול אותך לפני רשמתי
    חח אני בהלם באמת בנות פה נתפסות על מילה בשביל לפתוח וויכוח באמת שה' יעזור מי שישמע מה אמרתי נו ו..בנות שקיבלו מחזור תתנחמו כי אין להן את הבחילות האיומות שעוברים בהריון ובכלל כל השינוי ההורמונלי למה מה אמרתי שאני לא רוצה תהריון?ויודעות אני בהלם על עצמי שהגעתי למצב כזה שאני צריכה להגיד לך את זה
    אבל חמודה הריון שלי תינוק שלי אני יגיד מה שבאלי!!וחוסר טאקט או לא אני יחליט ואם לא יאה לך אז את מוזמנת לא לענות מרגו ופנינה ממכן הכי לא הייתי מצפה באמת בנאדם מסביר לכם כמה פעמים מה היתה הכוונה שלו ואתם ממשיכות בשלכן לא ניפגענו ככה וככה יודעות מה בחירה שלכן להיפגע אני לא הולכת להתחנן מאפחת שתסלח לי כי גם אין על מה אתם ממש רגשיות בעניין הזה בסדר מבינים שלוקח זמן שזה לא פשוט גם לי לא היה פשוט ואני ממש לא מתלהבת מזה שאני בהריון כל יום אני נכנסת לפורום הזה ומייחלת לכל אחת את ההריון הזה מנסה לעודד בנות ובנות עודדו אותי לא חשבתי שאני יגיעה למצב כזה בגלל מילה שרשמתי למה אתן חייבות להיתקע?סליחה אבל משעמם לכן או מה?ממש לא רציתי להגיע למצב הזה אבל אני רואה שהפה כאן ניפתח עלי מפה ועד להודעה חדשה ממש לא יפה אנחנו לא בגיל 12 עוד הייתי מבינה אני בת 20 ואתן יותר בוגרות לא הייתי מצפה ממכן ליחס כזה בגלל מילה או שניים ויודעת מה במקום לשקול מילים אני יצטרך בכלל לא להיכנס לפה יותר כי האווירה כאן ממש לא נעימה וחבל לי כי יש כאן בנות שיודעות להבין כמו מצפה לבואך נגיד וטעיתי במה שאמרתי מה את ממשיכה כמו שהיא אמרה אפשר להעביר לא אתן ניתקעות כאילו אמרתי יאלה אני הולכת לעשות הפלה!פשוט עצוב המצב
    כל אחת פותחת את הלב שלה את האינטימיות שלה עם בעלה,אני גם פתחתי תלב הייתי ממש בקריז על ההקאות והבחילות ולא קיבלתי את זה טוב נו ו..זה סיבה לפתוח עלי את הפה בצורה כזאת?בושה באמת תמשיכו את הטיפולים שלכן אפחד לא הפריע לכן ההפך מרגו חמודה הרבה פעמים ניסתי לעודד אותך(וגם ההפך אני לא שוחכת)אז אחרי כל הפעמים האלה את באה ואת אומרת לי שאני מנסה לפגוע בךך??איפה ההיגיון פה נו ו אז קיבלתי מחזור לא סוף העולם..את לא צריכה להעלב מזה שאמרתי לבנות שקיבלו מחזור שיתנחמו תאמיני לי בנות אם גישה אחרת היו צוחקות איתי ואני ממש לא מצפה לתגובה מאף אחת ממכן אם עוד איכשהוא יש לכן כבוד אני נכנסתי וקראתי את ההודעות וממש ירד לי המצב רוח באמת אם כבר אתן פגעתן בי אבל מה אני יגיד לכן החלטה שלכן עצה ממני אם תעלבו ככה כל פעם באמת הבנות פה צריכות לחשוב 10 פעם על כל מילה שהם רושמות
    שוב שיהיה בהצלחה לכולן אל תרשמו תגובות כי אני לא ייכנס שוב לרראות חבל שירד לי עוד יותר המצב רוח וגם לכן תמשיכו לעודד אחת את השנייה מפזרת עליכן אבקה בפעם האחרונה ומקווה היקלטות מהירה לכל המחכות!
  • מעיין מתוקית..
    אני חושבת שאם הקב"ה סולח על טעיות שבנ"י תמיד עושים..אז מי אנחנו שלא נסלח..

מה שמעיין אמרה היה מחוסר רצון לפגוע..ז\סה"כ רצית לעודד ולחזק..קצת לא הבינו את זה טוב....
    ואני מבינה אותך מאוד...כל הכבוד לך שהבנת והצטערת..

מפה והלאה בואו נשכח את השירשור הזה ונמשיך הלאהה..מאוחדותת לעבר עתיד מלא ב
  • סליחה אבל גם אני לא יכולה להשאר אדישה להודעה כזאת!!!
    אולי לא התכוונת לפגוע בכוונה!! אבל לפני שאומרים משהו חושבים פעמיים אם להגיד
    כי אני הדרך שעכשיו אני עוברת אני לא מאחלת לאף אחת שתעבור!!!
    ולהתנחם בזה שאני מקבלת מחזור?? ממש לא!!!(ממש בדיחה הבאת)
    אני מפוצצת הורמונים כדי הגיע ללהריון המיוחל הזה..ועל מה את בוכההה?? אני מתה לסבול כבר מבחילות של הריון ולא של הורמונים!! באמת!!! לפני שמישהי מוציאה מילה שתחשוב פעמיים יש פה בנות שעוברות דרך לא קלה!! טיפת טאקטטטטטטט
    ועדיף שבנות כמוך לא ישארו בפורום הזה!!!!!
  • טוב, בנות, אני חיבת לומר שגם לי ההודעה הראשונה של מעיין נראתה קצת מוזרה... אבל ממה שנראה עד עכשיו, זה נכתב ברגע של כאב, היא לא התכוונה להעליב אף אחת ולא לפגוע, וגם לא לשמוח לאיד לכל מי שטרם נקלטה....

נראה לי שהלכנו קצת רחוק מדי, ושאין שום סיבה שלא כולן ימשיכו לכתוב ולעזור אחת לשנייה בפורום, גם מעיין, גם פנין וגם מרגו. כולכן חשובות ותורמות לכולן מאוד.

אז מעיין, אני מקווה שלמרות מה שכתבת, תמשיכי להיכנס ולכתוב ולשתף את תחושותייך, ופנין ומרגו- אני מאוד מתחברת למה שכתבתן, אבל נראה לי שאנחנו צריכות לזכור שבאמת אנחנו רק רואות את מה שנכתב ולא יודעות באמת באיזו קונוטציה זה נאמר, ולכן צריך להבין שנוצרים פערים... בואו נעבור הלאה כולן יחד
  • בנות יקרות ואהובות שלי
    קודם כל שבוע טוב, הרגע יצאנו מ-9 באב לדף חדש לבן ונקי
    שנשמע רק בשורות טובות וכל המייחלות שה' יגשים משאלות ליבן לטובה אמן.

ובהמשך לכך אני מבקשת ומתחננת לפניכן
    בואו לא נעשה עוול ונגרום למקום המדהים הזה שתמך בנו בזמנים הקשים
    (וכולנו מעידות בכך) למקום של ריבים
    אני פונה לכל אחת מעיין מרגשו פנין ושאר הבנות היקרות והאהובות

ובנימה אוםטימית זאת, נועלת את השירשור
    ומאחלת שנמשיך להשפיע תמיכה עידוד ואור אחת על השניה

• יקרות מצטרפת למילים של שירה אני בטוחה שלא הייתה כוונה לפגוע באף אחת
    בואו נדלג על זה ונמשיך להיות מקום תומך מכיל ואוהב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה