חיסונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

ראיתם אתמול את הכתבה על החיסונים?
    שיש נשים שמחסנות ויש שלא?
    אני לא רוצה לפתוח פה את הנושא הזה כי כל אחת וההחלטה שלה.
    אבל מה שלא הבנתי זה ששאלו רופא אם יש ילד מחוסן למה יש לפחד מילד שלא מחוסן אז הוא אמר שגם ילד שמחוסן יכול לחלות במחלה ובאותו חוזק.
    זה גרם לי לשאול "אז בשביל מה לחסן אם יש סיכוי עדיין שהוא יידבק" (ואני חיסנתי את הבן שלי).
    מישהי יודעת?
6 תגובות
עמוד 1

• אני כן מחסנת. תודה לאל עד כה הכל היה בסדר וימשיך להיות בסדר
  • זאת לא היתה השאלה שלי גם אני מחסנת...
    השאלה היא שאני יודעת שזה חשוב לחסן אבל אם הם אומרים שעדיין הילד יכול להידבק אז למה חשוב כל כך להתחסן<
    האם זה כדי שבאמת המחלות האלו יעלמו כבר מהעולם? (דבר חשוב לא מזלזלת בכלל)...
  • ענית בעצמך על השאלה
  • גם אני התעסקתי עם השאלה הזו...
    העניין הוא שכל גוף מגיב אחרת לחיסון, יהיה ילד שרמת הנוגדנים שלו בגוף תהיה נמוכה,ואחר עם רמת נוגדנים גבוהה.
    אם כל האוכלוסייה תתחסן, גם אלה בעלי רמת נוגדנים נמוכה יהיו בטוחים
    אם יחשפו למחלה,היא עלולה להתפרץ...
    זה להבנתי.
  • לא ראיתי את הכתבה הזו וטוב שכך.

זה מרגיז אותי מאד שאנשים עושים מה בראש שלהם ולא חושבים על ההשלכות של הדבר הזה!

זה לא רק חיסונים כי צריך - זה מונע מחלות קשות מאד! דלקת קרום המוח למשל - יכולה לגרום למוות!! הם משחקים באש. מה גם שהילד שלהם יכול להדביק אחרים ולהיפך
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אפרופו חיסונים..יש לנו מישהו שחזרה לקיבוץ..בת משק..טבעונית כזו...והיא לא מחסנת את הבת שלה....עכשיו שנה הבאה הילדה הזו נכנסת לבית הילדים אצלינו ואני רותחת! אני מתכוונת להביא את עניין לתשומת הלב של רכזת החינוך...
    ובכלל! מכעיס אותי שלא מחסנים...
    אתה לא רוצה לחסן? אל תשים בגן..למה שהילדים שלי ייחשפו לזה

מרגיז ומסוכן..אני חיסנתי...הדברים האלה כל כך מסוכנים..התינוקת של הבת שלי היתה חולה אז היא דחתה לה את החיסון של דלקת קרום המוח וחודש לאחר מכן הילדה חלתה בזה והיתה מאושפזת במצב מאוד קשה...חשבו שהיא תמות...לא נתנו סיכוי..עכשיו ברוך השם היא לאט מתחילה להתאושש מזה אבל יש נזקים מזעריים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה