היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות , ביום חמישי הזרקתי אוביטרל וקיימנו יחסים ברביעי ושישי . מיום שישי בערב אני חולה ממש , מקוררת עם חום וכל שאר הדברים הנילווים לשפעת או התקררות זה יכול להשפיע על הטיפול ??? האם החודש הזה אבוד ? איזה דיכאון !!!
6 תגובות
עמוד 1
קודם כל תרגישי טוב.... תנסי לקחת תרופות סבתא/ טבעיות במקום אנטיביוטיקה כדי לנסות לא לפגוע בטיפול...
זיוה
קודם כל רפואה שלמה ! דבר שני קחי קולדקס וכאלו או אנטיביוטיקה שניתן לקחת בהריון .
בהצלחה
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
כלום לא אבוד, אם הריון צריך לקרות...הוא יקרה בכל מצב כולל מחלה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
בהצלחה - תרגישי טוב
פעם רופאת נשים אמרה שבשבועה הראשון מהפריה העובר עם קיים עדיין לא קשור למחזור הדם........ לכן גם בטוח לקחת חלק מתרופות.(גם אנטיביטיקה)... כדאי להתייעץ עם רופא(נשים)
תודה בנות . מקווה לטוב. אני אעדכן אותכן אם יהיו התפתחויות ואם לא כנראה שאני אגיע להתבכיין :)