עזרה בתפריט - בני 9 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבובה שלי אוכלת 3 בקבוקים ביום......

כבר אוכלת מוצקים ( טחון גס) - הכל.....

היא משתפת פעולה...... כל פעם שרואה אוכל... אם לא נותנים לה לטעום... אוי ואבוי

איזה צרחות
5 תגובות
עמוד 1
  • מגיל 9 חודשים התפריט של הדס הוא כזה
    קמה - בקבוק 180 + דייסה
    אחכ פירות בגן בערךב 10 וגם לפעמים שבא לה אז כריך עם הגדולים
    אחכ טחון גס + אוכל רגיל מרוסק בגן בערך ב 12 וחצי
    אחכ בקבוק 180+דייסה בערך ב 3 וחצי
    אחכ בבית אוכל מרוסק שאני מביאה מהגן - ב 6 או גבינה לבנה מעורבבת עם מעדן או לחם עם ממרחים שונים.
    ואז בקבוק לפני שינה בערך ב 8 וחצי

סהכ 3 בקבוקים
    ולרוב - פעמיים אוכל מרוסק

בימי שבת אז אני נותנת גם חביתה וקצת ירקות חתוכים בארוחת 10

• כבד קצוץ עם בצל מטוגן, קינואה עוף בסיר עם ירקות מאודים,קוסקוס,לביבות גבינהעם כרובית,לביבות תרד,קציצות דגים, פלפל ממולא,אורז,אורז עם עדשים,בשר כתף ויש מלאאא אפשרויות
    הכי חשוב לזרום איתה ולראות מה היא אוהבת.
    בבוקר אני נותנת לה בקבוק אח"כ בסביבות 10:30 המטפלת נותנת לה פירות בסביבות 13:30 ארוחת צהריים,בסביבות 17:00 ארוחת מנחה מעדן עם לביבות או יוגורט עם פרי ובערך בשעה 20:00 \20:30 בקבוק לפני השינה

• מיכל
  • את מתכוונת בצהריים?
    אז ככה . כל יום משהו אחר.
    אןרז + אפונה וגזר + קציצות
    פירה עם עוף
    פסטה עם קציצות דג
    פתיתים ושעועית עם קציצות
    קוסקוס עם ירקות וקציצות
    האמת שהיא אוכלת צהריים בגן ... אז היא משלימה לה עם טחון
    ואז אני ב 6 גם נותנת לה עוד כי היא רזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה