חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכל הבנות
    יש לי כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי:
    ווסת אחרונה 26.6 ולאחר יומים איחור ערכתי בדיקת הריון ביתית שיצא קו חלש חלש, לאחר יומיים עוד בדיקה ואותו הדבר. ב23.7 עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 220. היום עוד בדיקת דם 29.7 ויצאה בטא 2478. האם אתן יודעות אם תקין? לפי המחשבון אני אמורה להיות בשבוע 4+5 אבל הבטא קפצה נוראה לא? לא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים?
    בבקשה עזרתכן .....
10 תגובות
עמוד 1
  • זה תקין ולפי מה שהבנתי מדר הדר בפורום השכן אין לזה משמעות רק לאולטרסאונד ששם אולי תגלי 2 עוברים
  • תודה חסידה על המענה המהיר מתי צריך לקבוע לאולטרסאונד ראשון? האם שבוע 4+5 נחשב שבוע 4 או שבוע 5?
  • בכיף מאמי זה נחשב שבוע חמישי שכן עברת 4 שבועות שלמים ועוד חמישה ימים מתוך שבוע 5 רצוי לקבוע אולטרבאונד בין שבוע 6 ל8 ;-) אני גם מחכה לשלי בקוצר רוח
  • תודה. מחזיקה לשתינו אצבעות... מתי את קבעת?

• תודה רבה
    מקווה לעדכן בשורות טובות.... איזה לחץ, לחכות כל כך הרבה זמן.. אוףףףףףף
  • מבינה לליבך. כשראיתי את שלי לראשונה, בכיתי מאושר...
  • נוני איזה מרגשששש מזל טוב בהצלחה באולטראסאונד
  • ב7/8!!! זה נראה לי כמן נצח
  • איזה כיייף! זה תקין! המשך הריון תקין עגלגל וסקסי! ובידיים מלאות!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה