היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש מצטערת שרציתי לשתף אתכן שיש לי בחילות וקשה לי עם זה לא חשבתי שתירד לי דמעה בגלל בנות שבחיים לא ראיתי אבל עדיין גם חודש איתכן למדתי להכיר אחת אחת אני רואה את ההודעה שרשמתי מצד אחר ומגישה אחרת בגלל זה אני ממש לא מבינה מה אתן רוצות וגם אם פגעתי אני לא צריכה לבקש חמישים פעם סליחה הבנות פה ממשיכות להתווכח אני רשמתי בהודעה הקודמת הרבה איחולים לבנות כאן ושיהיה בהצלחה לכולן היה לי נעים להכיר אותכן חבל שניפרדים באווירה כזאת אבל בסדר האיחולים שלי לכולן גם למרו ופנין שקצת פחות ניסו להבין אותי אבל לא נורא ילד זה ילד וכמו שאני רציתי ככה גם אתן רוצות הכל יהיה בסדר תסמכו על הקב"ה.שיהיה ערב נעים לכולן סליחה שהפרעתי לכן
אמילי נכון את צודקת אומרים איפה טועים וממשיכים הלאה אבל אם תיכנסי להודעה שלי תראי שבנות לא ממש מבינות מה זה להמשיך העיקר להגיב ולהגיד כמה יצאתי לא בסדר זאת לא חוכמה גדולה לעשות את זה בכלל לא אני ממש רואה את זה מהצד ואם משהי כאן מחברותי מהפורום הייתה אומרת את זה בשום פנים ואופן לא הייתי תוקפת אותה קודם כל זכותי המלאה להגיד מה שאני חושבת ומרגישה ואפחת לא תוכל לעצור אותי התגובות האלה זה סתם מראה עד לאן בנות כאן יכולות להגיע אני לא ינקוט בשימות אבל אחרי שסגרנו תרשימה והסברתי כמה פעמים הייתה חייבת לבוא ומשהי ולהגיד לא אני חייבתת להגיבבב ואוווו ממש לא התלהבתי מהתגובה שלה היא לא רשמה משהו שונה משאר הבנות פה רק חבל שכשהן מחליטות להיטפל למשהי הם עושות את זה עד הסוף וחבל באמת אני ממשיכה לייחל לבנות הריון וכו' אבל סליחה על הביטוי ממש מגעיל אותי לייחל משהו לבנות שמדברות אליי ככה זה כבר עבר גבולות אני מרגישה שוב בכיתה ח'
אמילי את מקסימה לייק גדול
יקירה... תרגעי ושמרי על עצמך.
ההודעה ננעלה זה בסדר שירה נעלה רציתי להגיד לך תודה כי ראיתי איך בנות שלא ראיתי כאן מעולם פתאום קמות לתחייה העיקר להגיב בצורה בוטה ולהראות כמה היא בהלם אוי ואבוי רצחתי מישהו תביאו משטרה חח מצחיק אבל ככה הרגשתי בושה לא?שאת מעבירה כלכך הרבה זמן בפורום פתאום על מילה אחת שהוצאת כולם התהפכו עלייך ושכחו את התמיכה והעידוד..לא נורא אמילי בנות כמוך וכמו מצפים לבואין אין הרבה תהיי בטוחה!!!יש בך את מידת הסלחנות והענווה..וכל הכבוד לך אני מאוד מעריכה אותך כנ"ל על מצפים לבואך ה' ישמור אתכן ובזכות האופי המדהים שלכן ישלח לכן בן זכר בקרוב אמן! אבל חוץ ממכן הרוב בפורום הזה מעדיפות להמשיך להשפיל ולהזכיר כמה פגעתי בהם ואיזו טעות נוראית עשיתי..
מעיינוש..יאללה בואו נשכח מזה!!!
לא קרה כלום! מבטיחה שאני שכחתי!!!
מקווה שגם השאר!! האמת אני בטוחה שהן שכחו...נכון בנות!?!?! יאלללהה בנותת?!!??!?!!?!? כולנו באותה הסירה!! בואו נהיה יחד אחרת כולנו נטבע..יחיח. חבל על כל מה שרכשנו בפורום!! .. ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
שירה-
חח איזה חמודה את אמילי השמחת חיים שלך זה משהו אני מרגישה טוב תודה חוץ מזה שהיום הכל הולך הפוך לא מבינה למה יהיה בסדר
היום זה 9 באב.. זה מן יום-עצוב כזה..
אני מעדיפה להשתחרר מהפורום לכמה חודשים ואני ממש לא מצפה שמתוקה כמוך תתחנן שאני ישאר כאן זו לא הכוונה אבל לבנתיים עד שאני יחזור אני שולחת מליוניםםם של חיבוקים ובעזרת ה' אני יחזור לעדכן שילדתי בלידה קלה וטבעית בעזרת ה' על כולכן!!!
חחח מהיכן הניחוש יצא ?
חחח ממש לא אני רוצה בת:)
מעייני?? נתגעגע אלייך!!!
תעדכני אותנו מידי פעם!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מצפים לבואך יש לי אותך בפייסבוק לא? ותודה על היחס החם באמת שאני מעריכה את שתיכן בנות מקסימות וכשהילדון עם הקטנטונת יגדלו אני מבטיחה לספר עליכן!!!
נכון שתבואי לעדכן?
תראי אני יסביר לך שתדעי מעכשיו זה לא יום ראשון שאני עם בחילות אני כבר קרובה לשבוע 7 אני כל יום ביומו עוברת בחילות ומה שניסתי להסביר שלי אישית יש טראומה להקאות(פעם היתי בולמית) אני פשוט לא יכולה לסבול את התחושה שאני עומדת להקיא ואני מתחילה לבכות היום בכיתי לבעלי אפילו אבל הוא לקח אותי הרגיע אותי קנה לי גלידה טעימה הכל עבר בסבבה פשוט בבוקר הרגשתי ממש על הפנים אבל בדרך כלל אני מעבירה את ההריון בכייף בלי מלא הערות מיותרות מהצד חחח
ואני אשח לעדכן אתכן דרך אגב מחר אני בבדיקת דופק
יאלה נשמות טהורות היה כיף לשוחח איתכן באמת אווירה אחרת אני מבטיחה לקופץ מידי פעם לעדכן ולראות את העדיכונים שלכן תודה רבה על הכל!!!