צניעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי מגיע הגיל שהילדים מתחילים להיות מודעים לגוף שלהם ולרצות להסתיר...
    ז"א מתביישים?

זה תמיד הורג אותי,
    תמיר עושה פיפי בחוץ ומוריד את המכנסיים והתחתונים עד למטה!
10 תגובות
עמוד 1
  • אביגיל כבר מודעת לגופה ולחלקים המוצנעים.
    היא מקפידה לשמור על צנעת גופה.
    למרות שאין לה בעיה לעשות פיפי בחוץ, במקום מוסתר.
    ואתמול החליפה בגדים באמצע פארק. עשתה את זה מהר שלא יראו לה.
    מיכל עדיין פחות מקפידה.

• תהילה גם מקפידה על צניעות בערך חצי שנה..
    אולי תסבירי לו שרק תינוק מוריד ככה וילד גדול
    צריך להסתיר, או שתנסי להעזר בגננת

• אצלנו עדיין לא שומרים וזה גם קצת בעייתי....כי לפעמים אני לבד איתם ונוח לי להחליף במקום, איפה שאני נמצאת. רק המחשבה להיכנס לשירותים/מקלחות ציבוריות עם שניהם רק כדי להחליף בגדים כשאני יכולה לעשות את זה על הדשא (בריכה/ים למשל) מגעילה אותי. אז מתי מסבירים שזה בסדר ומתי לא?

אתמול למשל היינו בים ורק כדי לשטוף אותם קצת מהחול הורדתי להם גם את התחתונים (בגד ים אוברול אני מלבישה עם תחתונים מתחת). שטפתי אותם קצת בברזים שאיתם שוטפים רגליים ואח"כ הלבשתי. אם בעלי היה איתנו הוא היה לוקח למקלחת ושוטף. אבל לבד אני לא עושה את זה. רק חסר לי שמישהו יחליק שם.

אבל, לפני שאנחנו יוצאים מהבית, גם לגן שעשועים, אני מאוד מקפידה שיעשו צרכים בבית על מנת שלא יצטרכו לעשות בחוץ, ליד העץ. לרוב זה עובד

אני חושבת שלקראת כיתה א' נעבוד על זה יותר.

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• יונתן למד לעשות "בלי שיראו לו את הטוסיק", אבל לא תמיד הוא מממש את זה.
    בבית הוא מבקש פרטיות כשהוא הולך לעשות קקי (שאיתמר לא יפריע לו).

אולי תנסי "לאתגר" אותו שיעשה פיפי "בלי שיראו לו את הטוסיק" - עם יונתן זה עבד יופי

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • האמת שלי זה לא מפריע בכלל ... בעיני הם עוד קטנים (גם נדב כמובן)
    למרות שלארחונה שמתי לב שהוא מבקש לסגור את הדלת (כשאנחנו לא בבית שלנו )
  • אני בינתיים לא ממש מתרגשת מזה. הגדול שלי עוד קטן...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הילדים שלי נודיסטים...
  • גם אצלנו בבית הכל חופשי חופשי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני כן מקפידה להזכיר לה לא להרים חצאית או חולצה בפומבי כי היתה לה נטייה לעשות סטריפטיזים... בבית חופשי..לפעמים הולכת רק עם תחתונים...כי היא רואה את ינאי רק עם טיטול ורוצה כמובו ואין לי בעיה כל עוד רק אנחנו בבית ואין אורחים.
    לגבי פיפי בחוץ אם יש לה ואנחנו רחוקים מהבית אני אומרת לה לעשות כמו בטבע ואז היא מסירה את הבגדים התחתונים ועושה...או שאני עוזרת לה ומרימה אותה לאוויר.לא עושים מול כולם אלא בצד ונראה לי ממש לגיטימי עוד בגיל כזה...
  • אנחנו בדיוק כמו לירון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה