סלק - הודעה חדשה :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי בעבודה, אכל באוחת צהריים סלק, וישב איתו הרופא המחוזי (הוא היה במרחב שלו באותו הזמן) ובעלי צחק איתו על הנושא של הסלק- שאישתו (אני....) אוכלת סלק כל יום, כי אנחנו מנסים להכנס להריון. בקיצור הרופא אמר לו שזה באמת וממש לא צחוק, רק שהוא אמר שחשוב לאכול את הסלק חי, או הכי הרבה חצי בישול כי אחרת זה סתם ירק שאת אוכלת..... כי הוא מאבד את כל הויטמינים.בקיצור בעלי השתכנע שאני לא אוכלת סתם ולא המצאתי מעשייה, זה באמת מחזק רירית רחם. שימו לב בנות, לא לבשל יותר מדיי שיהיה קשה כזה.....
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
15 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה עם הרופא גן אני יוסיף לא יותר מרבע ביום כי זה מפוצץ בסוכר
  • אני כבר לא יכולה עם הסלק הזה!! בא לי להקיא אותו!! כמה אני אוכלתאוף!!
    אבל יומים לא אכלתי כבר - שבת אצל חמתי והיום היה צום - עכשיו אני עוד רגע מקיאה והסלק בבישול,נראה לי שאוותר גם היום.
  • גם אני כמוך.... שונאאאאאת סלק. באמת אלוקים לא יכל להכניס את החומר שבונה רירית רחם במשהו אחר? אפשר תפוחים, אבטיח, ענבים, עגבניות ופלפל. והכי הרבה אני חושבת שהיה הכי מתאים לי בחסה ובעלי בייבי, חולה על זה....
    למה בסלק???????????????

• בנותתת!!! בגלל הפורום הזה ישבתי לפני שבוע ואכלתי כמה חתיכות סלק..כמעט הקאתי!!
    איככ זה הירק הכי לא משהו שיש
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • בנות, יקרות!!
    רבע סלק קטן ביום... זה שווה את התוצאה...!! לא כך?
  • מהההההההה
    סלק זה הדבר הכי טעים שיש

קוצצים דק ולא עבה
    עם המון מלח שום ולימון ווואי אהבה

• אההההההההההההההה
    פניןןןןןן

בא לי סלקקקקקק

• חייבת לקנות סלק תודה על העיצה..
  • חחחחחחחחחחחח פנין שבת הינו אצל חמתי ובחיים אני לא נוגעת בסלק פתאום רוקנתי לה חצי קערה היא כזה בהלם קרה משהו ???? הכל בסדר?? חחחחחחחחח עכשיו גם ככה כולם לחוצים על הריון כאילו שאני נשואה עשר שנים ..אז אמרתי לה לא לא יודעת בא לי פשוט אז היא אומרת אולי את בהריון?חחחחחחחחחח אמרתי לה בע״ה כשאהיה תדעי !!!! מה אני יתחיל להסביר לה שזה בעקבות הפורום המהמם הזה ??? :) אז בנתיים אכלתי מלא שישי שבת והיום היה צום אז לא..אבל מחר אני אקנה ואכין זה בטוח
  • תגידו, גם עלי סלק עוזר?? כי את הירק עצמו אני לא מסוגלת לאכול בשום וריאציה, אבל עלי סלק בסלט אני ממש אוהבת...
  • [quote]פורסם את רואה לא סתם הגעתי לסלק!!!
    אגב לפי מה שאני קראתי סלק זה אחד הירקות שלא מאבד ויטמנים ברתיחה..

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• תמרה יקרה עדיף שתחכי לתגובות מהמומחיות :) אני פשוט זורמת מה שאומרים לנסות אני מנסה מה יכול להיות ?שיהיה לך המון בהצלחה ושתצליחי להקלט בלי שום עזרה רפואית ושום ירקות :)
  • נו מה אמרתי ,אפילו רופא הסכים ,חברות יקרות לא צריך הרבה (רבע ביום מספיק )וגם נתתי מתכון של סלט ,(תסתכלו בהודעות ישנות על סלק -הוא מעולה וטעים ).בהצלחה יקירות.
  • תראי תמרה, אני לא יודעת אבל הרופא המחוזי שדיבר עם בעלי אמר שכן.... אני לא שמעתי על זה. הוא אמר שכל סלק יכול להיות גם עלי סלק

• וואי חשבתי שאפשר גם מבושל ואני כבר שבוע אוכלת כל יום קובה סלק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה