היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתחשק לי לקנות בגדים התחלתיים ל״תינושית ״ המתוקה שלי 55555
כדאי / מוקדם
מה אתן אומרות ?
אני רוצה לעשות טיולון לירכא לקניון ולפוצץ עגלה בדברים לקטנה יעלה כמה שיעלה אחלק ל34567889 תשלומים רק בשבילה הכל !!!
כייף להרגיש רגש אימאי עוד לפני הלידה ולחשוב שלפני כמה חודשים חשבתי שיהיה לי קשה בגלל שרציתי בן ויצא בת עכשיו שמתי לב שיש בגדים סוףףףף לבנות בא לי בא לי בא לי !!! [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
5 תגובות
עמוד 1
מבינה את הצורך הזה... שמחה לבשר לך שזה לא עובר גם בהריון שלישי... יש בינינו 3 שבועות... ראיתי כמה דברים שאהבתי וקניתי ממש בקטנה כי לא יכולתי להתאפק.... בהריון ראשון קניתי בגדים בשבוע 32 ושמתי אצל אמא שלי... עכשיו יש גם מלא SALE אז שווה לקנות....יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
באיזה שבוע את? לא רצוי לפוצץ בבגדים כי גם ככה בלידה יביאו לך הרבה בגדים !!! וחלק את תחליפי לגודל המתאים ולצבעים שבא לך. אני לא חושבת שכדאי לך ולפצץ בבגדים מעכשיו מתוך אמונה של לחכות... ללידה.. לוודא שהכל בסדר ותקין .... זאת דעתי!
הרגשה מוכרת....וזה לא עובר!!! בשבוע שלך אפשר להתחיל להתארגן על חלק מהדברים אני אישית לא קניתי כלום כי קיבלתי מלאאאאאאא ללידה ובעלי עשה אחר כך שלמות לדברים שרציתי מראש (הוא צילם באייםון וככה ידע מה אני רוצה) אבל המלצה באמת חמה- לא להשתגע מקבלים אין סוף דברים