אני דואגת לבעלי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בבוקר בעלי התקשר אליי בזמן שהוא היה בעבודה ואמר לי שהוא לא כל כך מרגיש טוב ומרגיש חולשה..
    שהוא חזר הביתה, הוא הלך לנוח אחרי איזה שעה הוא אומר לי, כל הגוף שלי רותח ואחרי כמה דקות הוא אומר לי קר לי ואני מרגיש חלש מאוד
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל החלמה מהירה!

יכול להיות שזה וירוס,
    אבל אם את רואה שהוא ממשיך לא להרגיש טוב, הייתי מזמינה רופא לבית.
    יש דרך ביקור רופא
    ויש גם את חברת ״נטלי״.
    אם תזמיני אז תבדקי מי מהם מגיע מהר יותר

• אם הוא ממש לא מרגיש טוב מציעה לך להזמין לו רופא הביתה....
    החלמה מהירה!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• תודה בנות
  • אם הוא נרגע ונרדם אולי כדאי להמתין לבוקר לבדיקת רופא....
    אם יש החמרה אל תהססי ותזמיני רופא...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• החלמה מהירה!
    לדעתי בבוקר תזמיני רופא, כשהוא יתעורר
  • מעבר לכך שהוא חייב לגשת לרופא בהקדם
    לטווח הרחוק הוא חייב לשנות את ההרגלים שלו
    סכרת, כולסטרול גבוה ועישון לא מביאים לתוצאות טובות
  • אולי דלקת ריאות. גם בעלי אתמול בלילה נחנק, לא היה לו אוויר וכאב בחזה. הוא לא היה חם ולא היה לו קר אבל עד עכשיו כואב לו בחזה איפה שהריאות (לא לב) וקשה לו לנשום.

מקווה שלא

• טוב ברור שהוא חייב לרדת בסיגריות השיעול חייב להיות מזה הרי.
    לגבי כולסטרול גבוה הוא יכול לקחת מה שבעלי התחיל לקחת לא מזמן (ברור שכדאי להתייעץ עם נטורופת) זה נקרא קומפלקס פיטוסטרולים של סולגאר. המצב שלו כרגע מאוזן אבל הוא גם התחיל לשמור על פעילות גופנית ות**** זה חלק מהעניין.
    לשיעול יש עוד משהו שנקרא שמן אורגנו פראי שהוא גם טוב לטיפול בבעיה. בכל מקרה מקווה שירגיש טוב בע"ה רפואה שלמה!!!
    בריאות ואהבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה