היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב יקירות שלי, טוב אם אתן זוכרות אתמול היה לי רופא נשים....הגעתי אליו ואמרתי לו שאני רוצה להתחיל לעשות מעקב זקיקים הוא כמובן אמר לי שבשביל להתחיל מעקב זקיקים אני צריכה ללכת לרופא פריון....אוףףףף סתם הלכתי אליו???? הוא גם אמר לי שלפי תיאור הוסת שלי הנוכחית שכפי שאתן יודעות קיבלתי בשבת אחרי איחור של 9 ימים, יכול להיות שזה השתרשות ולא ווסת (מעט כתמים חומים ומעט כרישי דם-לא כל היום|) ונתן לי לעשות בדיקת הריון....אני יודעת שאני לא ! אבל בכל זאת הלכתי לעשות הוים בבוקר.... אני מפחדת שיש תור לרופא פריון הזה רק עוד הרבה זמן ואז אני יפספס לעשות מעקב זקיקים החודש.... מקווה שיהיה יום אופטימי עם תור מוקדם :-) שיהיה לכן יום מקסים חברות לאמהות יקרות שלייייייייייייייייייייייייייייי
19 תגובות
עמוד 1
יאאא מיריי!! באמת יש מצב גדולל!!!
בהצלחה ממההממת שלנו!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
בע"ה בשורות טובות!!!!
מכשולים הם הדברים המפחידים האלה שאנו רואים בשעה שאנו מסירים את העיניים מהמטרה
מחזיקה אצבעות לבטא יפה בבדיקות הדם אבל גם אם לא, תנסי לקבוע תור כמה שיותר מוקדם לרופא פריון, ויאללה להתחיל מעקב זקיקים!!
שיהיה המון בהצלחה!
מקסימות שלי אתם אל תפתחו ציפיות כי לי אין
מירוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מוכרת לך אופטימיות ללא תשלום!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
חחחחחח פנינוש אני פשוט מתה עלייך!!!!!!
מירי בשורות טובות מותק וגם אם לא אז לפחות תתחילי מעקב זקיקים.
מירי הלוואי וזה זה ואם לא טוב שאת קבעת תור לרופא פריון ובודקת את בכיוון הנכון מותק יהיה בסדר
בוקר טוב
אמילי הלוואי אבל אני מציאותית פשוט ולא נראה לי.... לפחות יש לי תוריום ראשון ואני מקווה שאני יתחיל מעקב זקיקים לראשונה ושהוא ילך טוב ככה לא נצטרך להמשיך
מירי
אז כפי שחשבתי....יצא שלילי 0.4 נקווה לתוצאות טובות יותר חודש הבא
מירי
אני יודעת שחשבת שזו תהיה התוצאה, אבל אני בטוחה שעדיין התאכזבת לגלות אותה... אני משתתפת באכזבה ובקושי שלך... לפחות את יודעת שבקרוב מאוד תתחילי מעקב זקיקים והלוואי שהחודש הקרוב הכל ילך חלק, תזהי ביוץ, תעבדו קשה וזה יהיה המחזור האחרון ל-9 החודשים הקרובים
אכן יקרות שלי,למרות שידעתי שזו תהיה התוצאה עדיין קשה לראות את זה! זה כל-כך כואב ומאכזב והשבירה היא קשה...נפשית.... מנסה לחזק את עצמי שביום ראשון הרופא יתן לי בפעם הראשונה מעקב זקיקים ולא יקשה עליי גם הוא ויבקש להמתין....לא רוצה להמתין עוד! מקווה שמחר אוכל להיות אופטימית יותר.
מירי
הצטערתי לשמוע.... למרות שכבר ידעת את התשובה. בחודש הבא תצליחו!!!!!!!!!!!! מחר בבוקר את קמה אופטימית