אני בסוף אהיה קירחת כמו בעלי (שאצלו זה סקסי) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז הלידה היה לי התפרצות של נשירה , הסתפרתי, כמה פעמים ולאחרונה נראה לי ממתי שהפסקתי עם הגלולות, הנשירה נהייתה מטורפת יותר..... הסתפרתי לפני חודש וחצי.... אני גוזרת קצת קצוות לעצמי. לא שיניתי שמפו/מרכך. מה שכן, אני קושרת את השיער כי חם לי המון..... פחות עם פזור....
    בחפיפות השבוע הפסקתי למרות קרם לחות אחרי, נראה שזה טיפה עזר, אבל מה אני אלך עם שיער מכוער????? נמאס לי כל הזמן אני עושה סתימה באמבטיה..... והנשירות בכל מקום כמו כלב.....

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
6 תגובות
עמוד 1
  • פנין אצלי זה בדיוק ככה כללל הבית שערות וגם אני עושה סתימה...
    התספורת לא עזרה לי אולי כדאי לקחת ויטמינים?אני אתייעץ עם הרופאה
  • מצטרפת אלייך.....יש לי נשירה מטורפתתתתת (ולבעלי מלא שיער) הוא תמיד צוחק עליי אחרי המקלחת שאני לא ישכח לקחת איתי את השיער חחחחחחחחח אבל זה לא כל-כך מצחיק אותי זה יותר מתסכל
    דרך אגב שיער אסוף ומתוח גורם לנשירה וגם קשקשים וגם הפסקת גלולות אז ככה שאני במצב כמו שלך....אבל לא נורא תמכרי לך רגע איזה מבצע מהאופטימיות שלך 1+1 או 4קג ב2 ש"ח והכל טוב....
    מירי
  • אופטימיות במקרה שלי לא מביאה שיער....
    כנראה שאין לאן לברוח מהגנים. אמא שלי התחילה עם שיער מלא ועכשיו הוא דליל אחרי ההריונות שלי ושל אחי
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • גם לי מוכרת התופעה ,אומרים צריך לאכול הרבה בקר.

• תופעה מוכרת - אמרו לי לשתוף את השיער עם חליטה של רוזמרין - זה מחזק את שורש השערה - עשיתי את זה פעם באמת עבד מאז לא היה לי כח לחזור... מוזמנות לנסות!
  • וואי גם אני עם נשירההה..אני כבר פוחדת לחפוףףף!!!

זה בגלל הכיסוי ראשש..השיער בקושי מתאוור
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה