לחסויה2012, לקרן ולכל הבנות המדהימות של הפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חסויה יקרה, אני פשוט בהלם מוחלט. קראתי רק הבוקר את כל השתלשלות העניינים, וזה היה פשוט כמו סרט אימה. אני שמחה כל כך שזה הסתיים כמו שצריך - ורוצה להגיד לך כמה דברים.

קודם כל - את אישה אמיצה וראויה להערכה. לא קל בכלל להיות בסיטואציה הזו ועוד להבין שאת והילדים נמצאים בסכנה - ועוד יותר לא קל לקום ולעשות את הצעד האמיץ שעשית.
    את אישה כל כך חזקה, אמא נפלאה ואני פשוט מעריצה אותך.

אין לי מושג אם אנחנו חברות בפייס או לא - אז שמי Lihi Gertel ואשמח לעזור לך בכל דרך. אני מצטערת שאתמול לא הייתי מול המחשב ולא ראיתי בכלל את כל מה שקרה, תמיד עומדת לרשותך וביתי פתוח לך ולילדייך ככל שתצטרכי.

ומילה אחת לקרן,

קרן, יקירה, אישה עם לב ענק, מה שעשית אתמול ראוי לשבח. לא הרבה אנשים מצליחים לאזור את האומץ להתערב ולנסות למנוע את האסון הבא, וזה מה שהיה עשוי לקרות כאן. הלוואי ויהיו עוד ועוד אנשים כמוך, שתמיד נמצאים במקום הנכון ובזמן הנכון. אוהבת אותך המון המונים.

בנות, אתן פשוט מקסימות. התמיכה, הנכונות שלכן לעזור - כל הכבוד לכן. אני מתביישת שלא הייתי איתכן כאן אתמול לעזור ולתמוך, שוב הוכחתן שהפורום הזה הוא לא רק מקום וירטואלי אלא בית אמיתי.

14 תגובות
עמוד 1
  • ליהי - אוהבת אותך מלא

• מה פיספסתי מה קרה<?

• אני איתך!!

• שוב- כל הכבוד לקרן

• למרות כל מה שאני מספרת לבעלי על הפורום- הוא לא הצליח להבין כמה שהוא מדהים

אתמול הוא הבין!
  • קרן מלכה.
    מתה עליך
    ועל בר:)
    ואין על הפורום הזה בעולם כולו.

דברו איתי בפייסבוק

• כל הכבוד קרן
  • ליהי את צודקת בכל מילה!!
    וברצוני להידחף לך ולהתנצל גם על שלא הייית מעורבת בכל התהליך, אני כבר בקושי מספיקה להיכנס לפורום...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה