:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הטיפול לא הצליח

11 תגובות
עמוד 1
  • אויי נשמה..מבינה אותך מאוד!!

יאללה טיפפול הבא זה הטיפול המנצח בע"ה!!

לא להתייאש בסוף
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אויייי מבאס....

היסטרוסקופיה למה? הבחנתית או רפואית?

אבל תזכרי כל יום שעובר זה עוד יום שעבר בדרך להריון המיוחל.... בע"ה טיפול הבא יהיה המנצח
  • היסטרוסקופיה אבחנתית. אין לי מושג מה זה? הבנתי שזה על מנת לבדוק סדירות של רירית הרחם.

אביבית
  • אוי מצטערת כול כך לשמוע
    יהיה בסדר חייב להיות ... תהיי חזקה !!!
    אני גם עשיתי היסטורוסקופיה ( מקווה שרשמתי נכון ) .
    זה לא נורא בכלל ...
    מכניסים לך מצלמה עם מים יש קצת ממש קצת ( לי בכול אופן ) לחץ בבטן מהמים ותוך 5 דקות את בחוץ . ממש לא נורא !!!
    שיהיה בהצלחה
  • למה המליצו על הבדיקה?
    כי לי אחד המליץ,
    והשני אמר שממש לא
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• היי,

ממש מצטערת ע הטיפול
    מקווה שהבא יביא את התוצאה המיוחלת.
    לגבי היסטרוסקופיה אני גם עשיתי, אצלי עשיתי את זה בהרדה כללית כמו בשאיבה אז ממש לא הרגשתי כלום 20 דקות והייתי בחוץ.
    בהצלחה
  • שולחת לך המון
  • אני עשיתי בלי הרדמה
  • היי,
    ממש מצטערת לשמוע על כך שלא הצליח, אבל אל תשקעי, תמשיכי הלאה לעבר הטיפול המנצח.

לגבי היסטרוסקופיה אבחנתית - אני עשיתי פעמיים ואחרי זה גם היסטרוסקופיה ניתוחית פעמיים.

אבחנתית- באמת בקטנה, מכניסים לך מצלמה פצפווווונת ורואים את כל חלל הרחם, אם יש חסימות, הדבקויות וכו'....עשו לי את זה במסגרת כלל הבדיקות לפני שהתחלנו את הטיפולים.

לגבי טיפולית- עשיתי את זה כשההריון לא התפתח בשבוע שישי ולאחר הפלה עם ציטוטק נותרו שאריות. ובעצם מה שעשו לי זה סוג של גרידה.

בקיצור לגבי אבחנתית- אין לך מה לדאוג. אם תרצי המלצה, עשה לי רופא מקסים בתל אביב בקופת חולים מאוחדת. היה מצחיק וחוויתי, באמת.
  • בנות

• בנות יש לי שאלה מה הבדיקה הזאת לצילום רחם? כי גם בצילום רחם רואים את החלל...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה