בוקר טוב יקירות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז כמו שאתן יודעות גם החודש זה לא הלך...אני חושבת...קיבלתי יומיים קודם והאמת שאם כל המחזורים שלי יהיו ככה אז אני לא יודעת למה לא חשבתי לפני זה להפסיק גלולות...המחזור שלי התחיל להיות 3 ימים שזה לא הגיוני...בגלולות היה לי מחזור כמעט שבוע חחח אבל אמרתי ששבוע הבא אני אלך לרופא ואני רוצה שהוא ינסה להגיד לי מתי הביוץ...ככה הוא אמר...וגם כבר חודש יש לי קליקים בלסת..(לא נעים בכלל)...אז אתמול הלכתי לרופא והוא אמר שרק מתי שאני אפסיק להילחץ זה יעבור לי וצריך לעשות מסאז' ואם לא אז לישון בלילה עם סד (איכססס)..ואני צריכה ללכת לפה ולסת...בקיצור אני צריכה להתחיל להירגע..וכנראה לא לקחת את עניין ההיריון כל כך קשה הרי תמיד שמרפים זה מגיע ...
9 תגובות
עמוד 1
  • נכון!
    החודש הוא שלך!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני בעדדד!

לחץ זה לא דבר טוב בכלל...

בקרוב הציפייה תששתלם!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • לצאת מלחץ (מי שמדברת ) זה לא תורם לנו -רק גורם לעצבים מיותרים.תשתי רסקיו-לי זה עוזר.

• בעזרת השם החודש הוא שלך
  • זה בדיוק מה שקרה לי
    אחרי שנה+ החלטתי שחאלס, אני מרפה משחררת ונותנת לגוף לעשות את שלו
    לא האמנתי אבל באותו החודש נקלטתי

• מתוקה, כמו שאמרו לפניי- הלחץ הוא הבעיה להכל!!
    צריך להוריד את הלחץ, תנסו אולי לצאת לחופש. ופרחי בך יוכלו לעזור..
    כל כך מבינה אותך - אנחנו באותו מצב :(

שיהיה בהצלחה! :)
  • תהיי יותר רגועה, זה לא יעזור אם תהיה לחוצה כל הזמן
    החודש זה החודש של כולנו
  • יהיה בסדר מאמי
    תיהיה אופטימית
  • מורני צודקת כל דבר בזמנו, מאחלת לכולנו שנתבשר בבשורות משמחות בקרוב מאוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה