היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מניקה הנקה מלאה ככה שלא יכולה לקחת גלולות, יש 2 סוגי גלולות שמיועדות להנקה והם גורמות לי לדימומים יש זריקה שלפי מה שהבנתי היא גם גורמת לדימומים ובגלל שאנחנו שומרים טהרה זה בעייתי! קונדומים לא בא בחשבון בכלל! יש לי עוד אופציות?
16 תגובות
עמוד 1
למה לא קונדומים? אם אפשר לשאול
מה עם הכל כרגיל ולג*** בחוץ???? ככה אנחנו שמרנו...
אנחנו כמו נופר, אני נגד גלולות ושונאת קונדומים!
התקן, יש את הלא הורמונאלי!
כי אני לא מסוגלת עם קונדומים
יקירותי , לגמור בחוץ זה לא הפתרון . אתן לא יודעות שיש פה "סיכון" ??? אחותי השתמשה בטבעת (אני לא זוכרת איך קוראים לזה..) שאת מחדירה בעצמך כל חודש ומוציאים אחרי שלושה שבועות על מנת לקבל מחזור . תבררי עם הרופא שלך
gb מרץ - את בטח מתכוונת לטבעת נוברינג... אבל גם היא בעלת הרכב הורמונלי בדיוק כמו גלולות... ויכולה לגרום לדימומים... אבל לדעתי הפתרון היחיד זה באמת להתייעץ עם רופא נשים בהצלחה
רופא נשים לא פתר לי את הבעיה
איזה באסה
אגב.... אם אתם שומרים טהרה ומסורת , אז את בטח גם יודעת שקונדומים אסורים בגלל "שפיכת זרע לבטלה" וכך גם לגמור בחוץ...
[/url
מה הנרות האלה?
נרות גלוואן- מכילות קוטל זרע.
מכניסים אותם לנרתיק רבע שעה לפני היחסים והם קוטלות את הזרע..
קחי בחשבון שהם לא אמינות ב 100% אבל אם את משלבת אותם עם עוד משהו זה יעיל.. [/url
יש גלולות שנקראות סרזט, הכי טובות למצב הזה מניסיון רק עכשיו ראיתי שזה גם גורם לך לדימום בהצלחה בכל מקרה
סרזט גורמות לי לדימומים!
יש את המדבקה ששמים שכחתי איך קוראים לה תשאלי את הרופא נשים. אני אנסה לחפש בגוגל אם אני אמצא אני ארשום לך
מצאתי אוורה מהי "אוורה"?
שנים רבות נדרשו לפתח מדבקות שישחררו באופן רציף מינונים נמוכים של ההורמונים שמצויים בגלולות למניעת הריון. עתה לראשונה בישראל, ולמעשה לראשונה בעולם, משווקת מדבקה שמשחררת נגזרות של אסטרוגן ופרוגסטרון במינון נמוך ביותר. המדבקה נראית כמו בול גדול (גודלה 4.5 על 4.5 ס"מ), ובכל חפיסה שלוש מדבקות. ניתן להדביק את המדבקה על פני העור בכל אחד מארבעת האזורים המומלצים: הבטן התחתונה, החלק עליון של הזרוע, הישבן או החלק העליון של הגו (אך לא על השדיים!), אין הבדל בספיגת ההורמונים בין אזורים אלה. המדבקה אינה מפריעה לתפקוד היומיומי, כלומר אין צורך להסירה בעת רחצת הגוף או בזמן פעילות גופנית כל שהיא. מחזור טיפול כולל הדבקה חדשה מידי שבוע, במשך שלושה שבועות, ואחר כך שבוע אחד ללא מדבקה. במשך שבוע "ההפסקה" צפוי שיופיע המחזור, ממש כפי שקורה בגלולות למניעת הריון. את המחזור הבא, מתחילים על ידי הדבקת מדבקה חדשה כעבור בדיוק שבוע מיום הפסקת הטיפול, כלומר- הטיפול מתחיל תמיד באותו יום בשבוע. יתרונות
האם באמת ניתן למנוע הריון רק על ידי הדבקת מדבקה על פני העור? מסתבר שכך הוא הדבר- ועל כן חשוב להדגיש כי היעילות של המדבקה נתמכת במחקרים מקיפים המוכיחים חד משמעית כי יעילות המדבקה גבוהה ומוערכת בלמעלה מ- 99% (כלומר בקרב 100 נשים שישתמשו במדבקה במשך שנה, פחות מאישה אחת תהרה). יתרה מזאת, במחקר גדול נמצא כי שיעור ההריונות הלא מתוכננים, אצל נשים שהשתמשו במדבקה, היה לאחר 6 חודשים כמחצית מזו של נשים שנטלו גלולות. היעילות הגבוהה של המדבקה, למרות שהיא מכילה את אותם ההורמונים שמצויים בגלולה, נובעת כנראה משימוש נכון יותר ויכולתתטובה יותר להתמיד בטיפול. עם זאת, נתונים ראשונים מורים כי יתכן והמדבקה פחות יעילה עבור נשים "גדולות" שמשקל גופן מעל 90 ק"ג. כיום נערך מחקר ממוקד שנועד לבדוק בדיוק את הנקודה הזו. מחקרים השוואתיים אקראיים מורים כי ההיענות בשימוש השבועי עם המדבקה טוב יותר באופן מובהק בהשוואה לנטילת גלולות. דבר נוסף שנבדק והוכח הוא כי השימוש התקין במדבקה לא הושפע מגיל האישה. מאחר וידוע כי ההיענות לנטילת גלולות נמוכה בנשים צעירות בהשוואה לנשים מבוגרות יותר, הרי שיתכן ולמדבקה יתרון גדול לגבי צעירות.
יתרון חשוב נוסף של המדבקה הינו שיעור נמוך של הכתמות ודמם בין מחזורי. הדבר בולט גם בהשוואה לשיעור הדימומים הלא סדירים בקרב נשים שנוטלות גלולות. לנתון זה תיתכן משמעות מיוחדת בישראל עבור נשים ששומרות נידה.