סקר -לאמהות לבנים מעל גיל שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטוח כבר פעם דיברתי על זה אבל שוב...

מתי הפעם הראשונה סיפרתן להם את השיער?
    ולמה ? (אתן לא אוהבות שיער ארוך לבן, היה חם, כינים, קשרים וכו)

אני תמיד אהבתי בנים עם שיער ארוך..גם בנערותי..שריטה שלי..תמיד חשבתי שזה חתיכי (אני לא מדברת על גבר בן 40 עם קוקו...זה לא אוהבת..אבל יש גיל מסויים שזה חתיכי , כמובן אם זה אסתטי )

ואני את ינאי עוד לא סיפרתי..תכף בן שנה ו7...אני עושה לו קוקו כי חם והוא מזיע בעורף עם פזור (עושה קוקו רק לגן..אם נעים אחהצ הולך טבעי מתותלי) והוא לא מתלונן ולא מנסה לפרק את הקוקו בבוקר..לדעתי נראה מאוד חמוד ואסתטי

כמובן שהנשמות הטובות לא עושות חיים קלים..חמי כל יום אומר ליידי...ינאי תגיד לאמא שתספר אותך..או אני תכף מביא מכונה...

ואנשים סתם כך על המדרכות שמכירים אותנו..." יו איזה קוקו...למה את לא מספרת אותו? ומיד מגיע המשפט הנלווה...את מחכה לגיל 3?

חחחחחח רק אני אחכה לגיל 3..וגם אשאיר לו אחכ פיאות..נו באמת

ואני עונה כי זה יפה! או כי זה בגלל שרציתי בת!

16 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה - את איתמר (וגם את יונתן) סיפרתי לראשונה בגיל שנה וטיפה, פשוט כי השיער הגיע לו לעיניים ובעלי בשום פנים ואופן לא מוכן לקוקו או סיכות.
    לילדים שלי יש שיער חלק, ככה שאם הוא ארוך מספיק, הוא פשוט "נופל" על העיניים - אז סיפרתי אותם בגיל צעיר יחסית (אני לא אוהבת תספורת "פטריה" וגם עם התספורת הזאת תוך שניה צריך לספר אותם שוב אז אני מספרת אותם קצוץ).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • גם אני סיפרתי לראשונה סביב גיל שנה . השיער שלהם חלק ונכנס לעיניים, לפה, לצלחת ... לאן לא ?! . אני אישית לא בקטע של שיער ארוך ולא בקטע של גיל 3 .
    זה לא נראה לי ערסי בכלל , זה פשוט לא הטעם האישי שלי .
    בשלב הראשוני הם היו עם פיטריות . כשנדב היה בן 3 מצאתי ביצי כינים בפוני למחרת בבוקר הייתי במספרה וסיפרתי את שניהם קצוץ .
    הבנים שלי גם מאודדד מזיעים ונורא נעים להם עם שיער קצוץ .
  • אני לא אוהבת קצוץ כי זה נראה לי גברי מידי ולא אוהבת ארוך מידי כי זה נראה לי נשי סתם..זה נראה לי ממש לא נוח.
    אז אני גוזרת להם פוני שלא יכנס לעיניים ומאחורה עד העורף.
    יש לי שני בנים ונראה לי סיוט להיתעסק עם שיער ארוך כמו של בנות אז למה שאני ארצה להאריך לבנים שלי?
  • את יונתן סיפרנו בגיל 3, עשינו לו חלאקה, ואת נווה גם נספר בגיל שלוש בע"ה.
    לליאל לפני שהיא הייתה בת שנה סיפרתי אותה ועשיתי לה פוני, היא לא נתנה לי לשים גומיות והשיער שלה היה בעיניים!

רותי

• אני מאוד אוהבת לראות תינוקות בני הגיל של ינאי עם קוקו שזה יראה לך מוגזם קחי אותו לספר עד אז תהני מותק את סחבת זה שלך ומותר לך
  • בפסח סיפרתי את דור בהתחלה ממש קצת , ואחרי זה ראיתי שיש לו כבר מלא שיער וחם לו וסיפרתי אותו קצר מאז סיפרתי אותו כבר כמה פעמים חם הוא מזיע השיער תופס ריח אני לא אוהבת

• את יותם ספרנו לראשונה לפני חודשיים....כשהוא בן 4.5!!!!!
    יש לו שיער בלונדיני מהמם
    רוב הזמן הוא היה עם קוקו וזה לא הפריע לא לו ולא לנו
    יהונתן בגיל של ינאי וכמובן שלא ספרתי אותו, אספר אותו כשימאס לי או ליהונתן
    נראה למי ימאס קודם

שאלות והערות תמיד יהיו, אבל זה הילד שלי ואם אני שלמה אז שכולם יחפשו
  • את. איתן עוד לא סיפרתי.
    אין לו שיער מספיק ארוך.
    בגלל שזה תלתלים, זה נראה קצר יותר ממה שזה
    לא מפריע לו לכלום.
    אספר כשיהיה צורך. לא אוהבת קוקיות לבנים, במיוחד אחרי גיל שנתיים כשהוא כבר ילד אסל דומה לילדה.
    גם קצוץ לא אוהבת. תספורת גברית נחמדה זה אחלה

• את אורי סיפרתי בגיל שנתיים וחצי בערך...
    היו לו תלתלים מהממים והיה לי קשה לספר אותו,
    אבל הגננות התחילו לעשות לו קוקו בגן והייתי מגיעה ומוצאת את הילד עם שיער אסוף....
    היה לו כבר ארוך מדי..

[

[
    [
  • סיפרתי אותו בגיל שנתיים וחצי. זה שיער מתולתל אז לקח זמן. ברגע שהוא התחיל לבקש שנעשה לו קוקו לקחתי אותו לספר.

]
  • אני לא זוכרת בדיוק את הגיל אבל את שני הבנים הגדולים סיפרתצי ברגע שהשיער הגיע לעיניים
  • אני האמת רציתי תמיד לחכות לגיל שלוש אבל השיער של מאורי היה ארוך והיה חם והפריע לו כל הזמן אז בגיל שנה ו-7 בערך סיפרתי אותו (הפעם הראשונה היתה בצער כי אהבתי את השיער שלו) אבל זה פתאום הפך אותו לילד גדול ....
    (האמת זה גם כמו שמשון הגיבור רק הפוך בשבוע שסיפרתי אותו הוא התחיל ללכת והבטחון שלו גדל- בטח סתם צירוף מקרים אבל זה היה נחמד )
  • וואלה יערית. אם זה יגרום גם לינאי ללכת היום אני עושה לו גלאח

• אני לא מקפידה על חלקה, בכלל לפי מה שידוע לי זה מנהג של חרדים בשביל להשאיר את הפאות, אז אנחנו לא נוהגיםככה.
    אני מספרת אותם בסביבות גיל שנה ושמונה חודשים אבל לא קצוץ, יש להם שיער חלק אז אני מספרת פטריה וזה כ"כ חמוד להם...

• בגיל שנה היה לו חם והא התגרד בצורה נוראית תספורת פתרה את הבעיה .

• לעידן היה עם קוקו ממטרה מכובד כבר בגיל 9 חודשים בערך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה