היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמעתן את זה??? אין לי כוחות! אני מותשת! עבודות הבית והילדים ואני עם דלקת ביד שבקושי אני יכולה להרים את הקטן מהכאבים, מזל שזו יד שמאל.. יוסי עם הגזים שלו ובין לבין ההנקות, תהילה מחפשת את התשומת לב שלה, והבית חוגג! 4 מכונות כביסה היום
14 תגובות
עמוד 1
לכי עכשיו לישון פשוט כנסי למיטה. הבית לא בורח. בדקתי. הוא יחכה. גם הגמדים לא יגיעו. בדקתי גם את זה. קודם לכי תני לעצמך קצת שינה ורגיעה. מגיעה לך
תנחשי מה?? הוא התעורר! נרדם ל3 דקות! בא לי לבכות
את שמה אקונומיקה בכביסה??? "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
חכי אני באה ב17:30 ואז תשאירי לי בקבוק ולכי לישון
אני שמה אקונומיקה בכביסה לבנה ובעלי לא בבית.. גנית את יכולה להקדים הוא הקדים את היציאה שלו חח גם ככה עד שאני ירדם הוא יתעורר אז עדיף לי פשוט לנוח בלי לישון
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
תאמיני לי שאני מעריכה! למרות שאני רגילה לשמוע ממנו דברים כאלה די הרבה בגלל זה נפגעתי כשהעיר לי על הכביסה, וכן, מילה אחת קטנטנה ממשהו שאוהבים משפיעה על כל המצב רוח ?
כל הכבוד לבעלול
מספיק לראות אתכם דקה ביחד ולהבין כמה הוא אוהב אותך