בנות אני צריכה התייעצות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניסיתי להרדים את אוריה בצהריים( היא לא ישנה כל יום באותה שעה)
    תלוי בעייפות שלה..
    חמתי נכנסה אליי והתחילה לשחק איתה ורצתה לקחת אותה אליה (אנחנו גרים דלת מול דלת) אז אמרתי לה שאוריה צריכה לישון עכשיו, ואז היא אומרת לי.. היא לא צריכה
10 תגובות
עמוד 1

• תראי, אם אוריה הייתה בת 3-4 וכבר לא ישנה צהריים - סבבה, שתיקח אותה בכיף,
    אבל(!) היא עוד קטנה יחסית וזקוקה לשנ"צ! וחוץ מזה, חמתך לא אמורה להחליט על דעת עצמה
    אם היא צריכה לישון או לא, את האמא! גם אני הייתי באה אליה ולוקחת את הילדה הביתה, בלי הסברים!

• מה שאולגה אמרה
  • הייתי באה לוקחת את הילדה חזרה ואומרת לה שאת אמא שלה את מחליטה ושיהיה לה צהריים נעימים
    ואם היא היתה חמתי הייתי אומרת עוד כמה דברים אך מפאת חוסר רצוני לחמם נסיים בזאת

• אני הסברתי לה ולא פעם שהילדה זקוקה לשנ״צ אבל אין מי לדבר, ואז היא אומרת לי שלא תישן צהריים שתוכל לישון לילה.. אז עניתי לה אין דבר כזה הילדה זקוקה לשינה ואם היא לא יושנת לי היא גם לא מצליחה להרדם אחרי זה..
    והאמת אני ממש אבל התעצבנתי
  • מה שתעשי כדי לצאת הכי בסדר גם מהצד של בעלך זה ככה:
    תעבירי את היום, מחר בבוקר תתקשרי לחמתך היקרה ותגידי לה שכל הלילה הילדה לא ישנה והייתה נודניקית ושאם היא ישנה צהרים זה לא קורה,
    ושאת מאוד אוהבת שהיא לוקחת אותה ומביאה לך זמן פנוי אבל רצוי שזה לא יבוא על חשבון השינה שלה, ותשתפי את בעלך ככה שאם זה יקרה שוב יהיה לך גיבוי ממנו

• אני לא חושבת שהיא צריכה לתת דין וחשבון לחמתה!
    ישנה טוב, לא ישנה טוב - בכל מקרה היא זאת שתקום בלילה לילדה ולא חמתה.
    לדעתי היא צריכה לפעול עכשיו כדי להראות לה "מי הבוס"!

• ירדן

• לפעמים בשביל השלום בית צריך להיות חכם
    אם היא תעשה מה שכתבתן לה סביר להניח שחמתה תיפגע ותתלונן בפני הבן שלה
    ואז הוא יריב איתה או יפגע שככה התנהגה לאמא שלו והיא גם תהיה שנואה בעיני חמתה
    אם היא תעשה מה שהצעתי לה סביר להניח שהיא תזכה בהבנה של חמתה ושהיא תשיג את המטרה שלה בדרך יפה
    אני בעד לנסות תמיד בדרכי נועם ברור שאם אחרי זה המקרה יחזור על עצמו אז היא כבר תגיב אחרת אבל בעלה יהיה איתה ולא נגדה..

• אני דווקא בעד ההצעה של יפית
    יש אנשים שצריכים גישה קצת "שונה" כלפיהם
    ובאמת כדי למנוע מעצמך כאב ראש מיותר והסברים מיותרים בעתיד
    תגידי לחמותך שאוריה לא ישנה טוב בגלל שהיא לא ישנה צהריים
    ושזה מאוד משפיע כי ילד שגורר את העייפות של הצהריים ללילה מתקשה להרדם
    ושבפעם הבאה את דורשת שיכבדו את זמן המנוחה של אוריה.
    ולהבא תעמדי על שלך. הבת שלך. את יודעת טוב יותר מה טוב בשבילה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה