כאבים חזקים ברגלים בתחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב
    אני בשבוע שביעי+ ארבעה ימים ומזה שבועים אני סובלת מכאבים חזקים מאוד ברגלים באיזור התאומים.
    אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין ובדקתי עם רופא הפוריות שלי האם זה יכול לנבוע מזה והוא אמר שהוא לא רואה קשר בין הדברים.
    יש לציין שמעולם לפני לא סבלתי מכאבים כלשהם ברגלים.
    עכשיו הכאב כבר ממש בלתי נסבל וממש מעיר אותי בלילות, מה שגורם לי להיות עוד יותר עייפה ממה שאני כבר... זה הגיע למצב שממש קשה לי לתפקד בעבודה כיוון שאינני ישנה בלילות.
    יש לציין שהכאבים הם בשתי הרגליים לאורך כל היום.
    הייתי אצל רופא המשפחה והוא בדק אם יש בצקות( לא נמצאו) והוא אמר שזה תופעה ידועה בהריון.... השאלה שלי היא האם זה נפוץ בשלב כל כך מוקדם של ההריון? האם יש טעם להמשיך לעשות ברור מאיפה הכאבים באים?
    אשמח לתשובה
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    לא ידוע על קשר בין כאבים ברגליים לאנדומטרין.
    בהריון ישנה שכיחות גבוהה יותר של התכווצויות שרירים ברגליים המופיעות יותר בשעות הלילה. אם יש כאבים לאורך כל היום מומלץ להמשיך בבירור.

ד"ר קירשנר מוריה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה