בנות שלוקחות גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    התחלתי לקחת גלולות ב 20.7 היום הראשון של המחזור.
    המחזור נגמר ועדיין יש מן הפרשות חומות כאלה. סליחה על התאור
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
10 תגובות
עמוד 1
  • כשהתחלתי הרופא שלי אמר שיכולים להיות קצת דימומים (כתמים חומים=דימומים קלים) ושזה אמור להסתדר תוך חודש, כלומר החל מהחבילה השניה.
    אני לא זוכרת מה היה אצלי בפועל.
  • אני היתי מתייעצת עם הרופא

• נראה לי שזה תקין. תעשי גוגל על זה ותראי..

למה גלולות?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• זה בסדר .. ההפרשות האלה נמשכים בד"כ עד 4-5 יים לאחר שמתחילים את חםיסת הגלולות לאחר המחזור
  • שלום לך .... מזמן לא ראינו אותך פה
  • תודה
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • שיהיה בהצלחה
  • למה לא בארץ....כי אין אישור לתרומת ביצית.
    אין לה יותר עוברים מוקפאים. וביצית לא יכולים לקחת ממנה.
    אז קפריסין זה הכי מהר יש שם המון תורמות.
    לנו י' אותך נתן
  • בשביל חודש אחד גלולות???
    איזה סוג הוא נתן לך???
    שווה שתתייעצי כי יש סוגים שלא מתאימים לכל אחת
    אני לקחתי מליאן לפני החתונה וההריונות וכשילדתי את מתן וחזרתי לזה היה לי כל פעם הפרשות וכתמים בהפתעה והחליפו לי.

אני רוצה להגיד לך שאני גאה בך ומעריצה אותך על כל מה שאת עוברת בשביל הזוג שכל כך רוצה ילד משל עצמו-גם אם כלכלית זה נפלא- עצם ההרתמות למשימה, נסיעות טיפולים וכו' מורידה בפנייך את הכובע.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה