איזה טעותתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יווו בנותתת איזה בלאגן!!!
    אתמול הרגשתי מותשת ועייפה במיוחד וביקשתי מאמא שלי שתשמור לי על לולי בלילה כאילו שישן אצלה ושאני אקח אותו היום.. לא לקחתי בחשבון שהפעם האחרונה שהוא ישן אצלה הייתה לפני כמה חודשים טוביפ..
    והנה 6 בבוקר טלפון מאמא שלי, אומרת לי שהילד התעורר מ 12 עד 2 וחצי ורק בכה , אחר כך חזר לישון וקם שוב מ 5 עד עכשיו ושהוא חם בפנים
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אולי הוא פשוט לא מרגיש טוב?!?!
    חשבת על זה?
    זה לא קשור איפה הוא היה ואיפה הוא ישן.
    אם יש לו חום אז זה גם יכל להיות בבית.
    תפסיקי כבר לבעוט בעצמך! חלאס! זה ממש מעצבן אותי.
    אני לא מבינה אף אחד לא אומר לך שאת אמא טובה?!
    אז אני אגיד את זה - את אמא טובה!!!!

אמא טובה מזהה שהיא צריכה לנוח כדי להיות במיטבה בשביל הילד שלה!
    לך יש את האפשרות להיעזר בקרובים וקצת לנוח. אז תנוחי! רבאק את בעצמך ילדה!
  • ליבי את המלאך השומר שלי בדוק
  • מאמי אני אשלח לך את הנייד שלי בפייס.
    הוא תמיד פתוח בשבילך!!
    זה ממש מרגיז אותי שאת אוכלת את עצמך ובועטת בעצמך!
    אני רוצה שתעמדי מול המראה ותסתכלי ותביני שאת אמא טובה לליעד! את עושה הכל שיהיה לו טוב.
    ואני גם בטוחה, שאמא יודעת מה הכי טוב לילד שלה.
  • טלי - מאמי אני עם ליבי
    את אמא הכי מדהימה שיש ואת הרגשת צורך לנוח בכדי שיהיה לך כוחות וסבלנות לטפל בליעדי
    נשמע שהוא לא מרגיש הכי טוב - אל תאשימי את עצמך אם הוא היה אצלך הוא היה מתנהג אותו הדבר בדיוק
    שולחת לך יםםםםם של

• חולה עליכן הכי הרבה שיש!!
    הבאתי אותו הביתה , כבר בדרך באוטו הוא נרדם לי.. כפרו'ש קטנצ'יק שלי..
    נראה לי הוא מוציא עוד שיניים..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה