וואו! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות
    אני הבן אדם הכי מאושר בעולםםם אין דברים כאלהההההה
    מצאתי פתרון לסימני מתיחה הזוועתיים שלי
    אני עושה כל יום עיסוי בשמן גוף (לא איזה שמן מיוחד... מבאדי-שופ) בבטן, ממש מורחת שמן על הידיים ומעסה 10 שק את הבטן עם השמן, בתנועות סיבוביות עם האצבעות
    אני קמה בבוקר - והפלא ופלא - לאט לאט זה מתבהר ונהיה נורמאלי כזה..... איזה כיף!!!!

מומלץ לכל מי שאמרה נואש על הסימנים, פתרון מקסים
4 תגובות
עמוד 1
  • איזו מקסימה את.. !!
    בובה אני נותנת לך מילה שאפילו אם לא תתאמצי כמה חודשים אחרי הלידה הכל ידהה וכמעט ולא יראו את זה.. יכול גם לעזור אם תקני שמן נבט חיטה טבעי מהסופר פארם ותמרחי עליהם זה מטורף איך שזה מזרז את הריפוי שלהם..
    איפה יש לך?
    אם את רוצה אני אשלח לך תמונה של לפני (בזמן ההריון עם הסימנים המזוויעים שהיו לי) ואחרי שהם נכחדו..חח

• יש לי מקו הפופיק ומעטה.... עד למקום
  • אך ורק בבטן??
    אצלי היה איפה שאת מתארת וגם בצדדים וגם עוד קצת בירכיים
  • אה מגניב אני אנסה את זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה