אוף! נשברתי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחילה לאבד את האמונה שאני אכנס להריון מתישהו :( כל חודש אני מתאכזבת מחדש וכל חודש הכאבי מחזור יותר כואבים!
18 תגובות
עמוד 1
  • אויי מתוקה שלי אל תחשבי ככה. אני לא יודעכת כמה זמן את מנסה, אבל זה לא משנה.
    בסוף כולנו נקבל את הזכות לחבק

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תפסיקי כבר לחשוב ככה!
  • מותר להישבר זה קורה לכולנו , אבל אף פעם לא לאבד תקווה בייחוד שאת עוד פה במנסים כנראה שאין בעיה וזה סתם לוקח זמן, את לא בטיפולים את רק בהתחלה, אז תהיי חזקה ההריון יגיע בדיוק כמו שהוא מגיע לכולן בסופו של דבר, בע״ה החודש הזה!
    בהצלחה ןבשורות טובות
    ורד
  • לא איבדתי תקווה לגמרי אבל אני קרובה לזה.
    קשה לי, בייחוד שכל הזמן שואלים אותי מה עם ילדים :(
    הכאבים של המחזור הורגים אותי!! שום כדור לא עוזר לי :( אוף
    אני מקווה שאתן צודקות
  • נסי לעשות אמבטיה טובה, לנוח כמה שיותר....
    אני השגתי את אייל לאחר 8 חודשים, אל תאבדי תקווה.....
    יחד עם זאת את יכולה לגשת לרופא שלך ולבקש בדיקות....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • קשה לנוח כשיושבים במשרד והטלפון לא מפסיק לצלצל :(
    הלוואי שזה החודש האחרון של המחזור :( אוף הייתי כ"כ בטוחה שהפעם זה יצליח וגם היינו יחד בזמן הביוץ! אוף
  • תקחי אדקס -הוא מעולה לכאבי מחזור.
  • לכל אחת יש את הרגעי משבר שלה, אני מבינה אותך!!
    מותר לנו להרגיש רע לפעמים, אבל אסור בשום אופן לאבד תקווה!!!!!
  • בחיים אל תדברי ככה!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אביה את צודקת.. אוף
    יהיה בסדר בעזרת ה'
  • תראי אני מנסה כבר שנתיים אבל ידעתי על הבעיה שלי עוד לפני אז דיי מהר התחלנו לטפל , אבל לפני שנה שאין בעיה שנראית לעין כלומר אם היא עשתה לך אולטרסאונד ונראה שיש ביות כל חודש אף רופא לא יתחיל לדבר איתך לפני שעברה שנה של נסיונות כי זה הממוצע לכניסה להריון אצל אישה שהכל תקין אצלה,, םשוט תסכימי בינך לבין עצמך שאת מורידה הילוך נרגעת ומנסה עוד 4 חודשים טבעי אבל ברגוע בלי לחץ כי לחץ משפיע בטירוף... ואחכ כשתעבור שנה תלכי לרופאה ותדרשי בדיקות הורמונליות וזרע לראות שבאמת הכל בסדר...
    ותמשיכי להאמין אל תפסיקי אם אני מנסה שנתיים ועדיין מאמינה שזה קרוב אין שום סיבה שאת תפסיקי בהצלחה(-:
  • חסרת סבלנות שכמותך...הרי ברור שהרגע יגיע גם עבורך!!!!
    מותר להישבר כי זה קורה לכולנו ובשביל זה אנחנו הרי קיימות כאן בפורום ותראי כמה עידוד ותמיכה יש מהבנות פשוט תענוגגגג אז אני מסכימה לך רק היום ליפול
    מחר אני רוצה אותך על הרגליים חזקה מתמיד וכמובן אופטימית!!!
  • טוב, לפני הכל אני אתחיל ואומר, שאת- ממש, ממש לא חסרת סבלנות!
  • אויייי מאמי אל תגידי ככה !!! תנסי להישתחרר מההרגשה הזו ..
    תתנחמי בחצי כוס המלאה שאת עדיין צעירה כול החיים לפנייך ויש זמן .. כול דבר מגיע בזמנו ככה תחשבי תמיד..
    מה תגידי עלי
  • שלום יקירה!
    אל תתיאשי...
    אני מכירה זוג שניסו להיכנס להריון במשך יותר 4 שנים. הרופאים בדקו את שניהם והכל היה תקין. אבל פשוט לא הצליחו להיכנס להריון. נשו השבחת זרע, החזרה, אפילו שאבו בייציות והקפיאו את העוברים המופרים עד להחזרה. לאחר כמה חודשים היא נקלטה טבעית...
    פשוט פלא.
    אין לי מילה אחרת.
    צריך לנסות עד שזה יגיע. כי זה יגיע. נקודה!

חודש פורה לכולנו.... :)
  • אתן כ"כ צודקות!
    אוף. אני יודעת שיהיה בסדר והכל סופו לטובה אבל קשה.. רק אתן תבינו אותי..
    נכון שאני מתלוננת שאני דיי בהתחלה אבל חשבתי שזה יגיע כ"כ מהר - כמו שקצר אומר: "אנחנו מתכננים תוכניות ואלוהים מצחקק צחוקיות"
    כל דבר בעיטו! יעבור לי. אפילו עכשיו כבר עובר אבל הכאבים בבטן מציקים. זה כבר לא כאבי מחזור, זה יותר למעלה בבטן אבל זה יעבור, כמו תמיד! ויהיה בסדר!

• משתדלת להיות אופטימית למרות שממש קשה לי :-\
    גם המגרנה הזו מהבוקר ממש תענוג עילאי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה