אל ייאוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חמודה, אל תישברי.
    אני בדיוק באותו המצב, היום קבלתי את המחזור וכ"כ התפללתי שלא יגיע!!
    בסוף כולנו ניכנס להריון, כי אין אחרת!!
    אני מנסה כבר 5 חודשים ואת?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי תותי, אני מבינה שהגבת לי.. אנחנו מנסים 8 חודשים אבל זה מרגיש כמו נצח! :(
  • מיועד לחסרת בסבלונת :)
  • אני יודעת שאחותי ניסתה 8 חודשים ואז נשלחה לצילום רחם, שאומרים שהרבה בנות אחריו נכנסות להריון(כי יכול ליפתוח של כל מיני דברים חסומים וכאלה ברחם) ומיד לאחריו בחודש ה9 לנסיון נקלטה...
    התחלת איזה שהם ברורים? לא שאני מנסה להלחיץ חלילה,פשוט כדאי אולי.
    אני שמנסה אפילו פחות ממך החלטתי שאם לא אצליח החודש(כפי שקרה) אני אני אעשה לבעלי בדיקת זרע(שזה ממש פשוט לעשות) ואני אלך ולגניקולוג שיעשה לי אולטרסאנד ויבדוק שהכל תקין..
    ככה אולי אעסיק את עצמי קצת ואולי ארגע עם הנושא :)
  • לפני שהתחלתי עם הגלולות - שנה שעברה הרופא עשה לי צילוםרחם ואולטראסאונד - הכל היה תקין רירית 12 אני חושבת אמרו שהכל בסדר.
    אני לא רוצה להתחיל עם הבדיקות - אני ממש מפחדת מזה!
  • אם עשיתי אז באמת שלא נראה לי שיש צורך..
    ואל תלחצי, את יודעת שאומרים שזה מעקב!!
    אני ממש מבינה אותך, המאבק הזה בפנים בין הרצון שזה יקרה כבר והציפייה לבין ההגיון ובעלי שאומרים לי שחייבים להרפות מהלחץ..
    אני כמעט ולא לקחתי גלולות בחיי,והייתי בטוחה שאנסה אז מיד אקלט והנה נראה שממש לא..אז חיכיתי כמעט שנה אחרי החתונה ורק אז התחלתי לנסות, והיום אני חושבת שזאת הייתה שטות,הייתי מתחילה לנסות מיד :(
    בכל מקרה נקווה שחודש הבא זה ה-חודש שלנו בע"ה
  • הלוואי!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה