היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות היום היה היום ה9 למחזור,בד״כ בשלב הזה ההפרשות כבר מתחילות להיות קצת מימיות ..בכל אופן מאז הלכה המכשפה יום חמישי,ההפרשות תבוסות אבל ממש כהות לא כמן בד״כ וכבר יומיים רצוף אני מרגישה רצון עז להקיא בשעות שונות של היום ..כמו למשל עכשיו היה קשה לי להרדם הרגשתי שאני חייבת להקיא בלעתי רוק נשמתי וזה עבר אחריי כמה דקות ..מה אתן אומרות ?מה זה יכול להיות?הפרשות צהובות כהות מאוד,?
10 תגובות
עמוד 1
ההפרשות שאת מתארת יכולות להיות דלקת בשתן.. גם אם את לא מרגישה כאב..
תרגישי טוב....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
בלי בדיקה קשה להגיד מה הבעיה מיכלי אולי תפני לרופא ,לגבי הפרשות אני חושבת שזה שאריות של וסת , אבל רק חשק להקיא מאד מוזר.
תודה רבה לכן !!!:) אתן מקסימות יש לי תור לשבוע הבא ביום רביעי אני מקווה שיהיה בסדר ושיעבור עד אז בע״ה
מיכל, לכי לרופא משפחה שיעשה לך בדיקת שתן ליתר ביטחון.. זה באמת נשמע ככה..
ההפרשות כהות!?!? ואת ביום התשיעי למחזור?~?~?
היה לי מחזורים שהכתמים היו נשארים עד היום השמיני ככה יכול להיות שזה עדיין כתמים של הווסת...שאריות...
בכל אופן...לעולם לא היה לי דלקת בשתן...( ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
תרגישי טוב
תודה רבה בנות ,מצפים לבואך היקרה ההפרשות צהובות אבל פחות כהות מהימים הקודמים ברוך ה׳ ...והבחילות גם נעלמו נכון לעכשיו.אני ביום ה10 התחלתי בדיקת ביוץ אתמול ואין חדש עד כה ..בתקווה שאני יצליח לזהות החודש ביוץ ואקלט!! וכך גם כל השאר אמןןןןןן