היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בבדיקת דם שלאחר השקיפות יצא לי סכון של 1:7800 אחרי החלבון העוברי יצא לי 1:1000 אנייודעת שזה עדיין תקין אבל למה הסכון גדל? ? זה אומר שיש משהו בחלבון הספציפי אצלי שמעלה את הסכון???? קיצר, טיפה נבהלתי .. תמיד יצא לי שהסכון היה ממש ממש ממש קטן ופתאום זה הפתיע אותי.. יש מה להבהל??
מקווה שתענו לי לפני 9 שאני הולכת ללמודים ..
8 תגובות
עמוד 1
חלבון עוברי זאת בדיקה סטטיסטית ולא מדויקת. הבנתי שבארה"ב לא עושים אותה יותר.
מה את לחוצה?! יצא לי פחות ממך והכל בסדר - עזבי אותך משטויות
ממה הוא גדל? הראשון זה הסיכון לפי בדיקות הדם השני זה חישוב של הגיל ושאר הדברים שלוקחים בחשבון שיצא 1:1000
אורטל ויעל -תודה ..מקווה שאתן צודקות ... איפי- לא הבנתי .. את שואלת אותי ממה הוא גדל? מאיפה אני יודעת?אחרת לא הייתי נלחצת ושואלת אתכן ...
אין לי מושג ומקווה שהכל תקין אבל וואו מגיע לך בשעה טובה פנינוש אין סרגל אין כלום לא ידעתי מזל טוב מאמי
חרא של בדיקה! בגלל הבדיקה המעאפנה הזו הסתבכתי בהריון.... יצא לי 1:36 זוכרת???? את.לא יודעת איזו נסיכה מעלפת ומדהימה יש לי בבית... בדיקת סקר עם כל מיני שקלולים מטומטמים שרק מורידים לנו את הלב... אם כל בדיקות האולטרא תקינות הכלללל בסדר!