שיתופים... אתן מכירות את התופעה הזאת?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

כי אני ממש לא מכירה!!!
    כשהקטנצ'יק שלי עייף הוא לא מוכן לינוק ( גם אם עברו 2 וחצי או 3 שעות מאז הארוחה האחרונה! ) אני שמעתי שרוב התינוקות היונקים אוהבים להרדם בהנקה

4 תגובות
עמוד 1
  • 1. אני לא בעד לחמם במיקרו, לא עשיתי את זה אף פעם כי אני מפחדת שיהיו אזורים שיהיו רותחים ממש ואחרים קצת יותר קרים..
    בקשר ל 2 ו 3 אני לא יודעת
  • 1. לא
    כי המקרו לא מחמם הכל באופן שווה. יהיה באותו בקבוק אזורים שבהם החלב חם
    אזורים שהוא בכלל לא חומם, ומה שמסוכן זה איזורים שיהיו מאוד מאוד חמים (ואף אחד לא ישים לב כי הטיפה שתצא לבדיקה על מפרק כף היד תיהיה מאיזור חמים או פושר.

3. אי אפשר לדעת אף פעם כמה הוא יונק מהציצי. אבל אם מבקבוק הוא שותה ככה אז סביר מאוד להניח שמהציצי הוא שותה אותה כמות, זה לא משנה בכמה זמן. ציצי זה אחרת ובקבוק זה אחרת.
    ובהתחלה צריך לדרוש מהגוף שלך לייצר חלב וזרימה טובה וכ'ו. אז הוא עבד קשה 40 דקות בשביל לתכנת את הציצי שלך. עכשיו הוא מתוכנת וזה 5 דקות.

• 1. לחמם במיקרו: עדיף שלא, אבל מטרנה/סימילאק מותר. חלב שאוב בטוח לא. הוא נהרס בחום גבוה. צריך לחמם את הבקבוק בתוך כלי עם מים פושרים (לא רותחים, מאותה סיבה).

לגבי חימום לא אחיד במיקרו, זו לא ממש בעיה כי אפשר (וצריך) לערבב אותו היטב בשיקשוק ואז כולו הומוגני והטמפרטורה אחידה.

2. בהנקה בהתחלה יוצא המון (2 דקות ראשונות), אז כן, הוא אוכל טוב בהנקה, אל תדאגי. לתינוק קטן קשה לינוק פיזית, אז לוקח לו יותר זמן לאכול. אחרי שהתינוק מתחזק הוא אוכל יותר יעיל ולוקח לו פחות זמן.

תמיד הכי טוב להניק. אם אי אפשר - לשאוב. גם לשאוב אי אפשר? אז תמ"ל.
    חלב שאוב מתחיל לאבד חלק מהרכיבים שבו - חלבונים מתפרקים (נוגדן הוא חלבון) וויטמינים גם. לא הכל הולך לאיבוד!!! עדיין עדיף שאוב על תמ"ל, אבל שאוב לא זהה להנקה ישירה.

חלב שאוב עדיף לשמור במקרר (עד 8 ימים) כדי לשמור כמה שיותר מהתכונות שלו. אם צריך לטווח הארוך אז אפשר להקפיא (נגיד עד חודשיים, יש שאומרים יותר).

• עייפות ואכילה: גם בר לא הייתה מוכנה לאכול אם היא עייפה. אין טעם להיאבק בזה. עייף? אז הולכים לישון. אחרי השינה התינוק אוכל מעולה, אז לא צריך לדאוג ש"מפספסים" ארוחה. התינוק משלים, ושינה חשובה לגדילה ולתיאבון.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה