עשיתי סדר בבגדים וכל כך קשה להפרד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניסיתי לסדר את הבגדים שיש לי לבנות, ואפילו למסור קצת, הרי גם עד שיהיה עוד הריון ומה הסיכוי שיהיה בת 50-50? אז חשבתי להביא לאחותי את הבגדים היותר גדולים, לבת שלה בת שנה וחצי, הכנו שלוש שקיות גדולות של זבל!!! מגיל 18 חודש עד שנתיים!!! והיא תיקח.
    עשיתי שקיות של בגדים מלוכלכים למיחזור ושקיות למסירה (בגדים שהיא לא לבשה או חמותי הביאה לי מהבת שלה) והם לא כל כך יפים בשביל לתת לאחיינית שלי.

ואז עברתי לבגדים הקטנטנים ופשוט לא יכולתי לגעת בכלום, היו שם דברים כל כך יפים ואז חשבתי שאני אשמור אותם, את בגדים גדולים לא היה לי בעיה למסור לאחותי, אבל הקטנים שמורים טוב ובמצב מעולה והיה לי ממש קשה להפרד מהם!!! (ואחותי לא צריכה אותם)

אם המזל שלי בטח יהיה לי עוד בן בעתיד
10 תגובות
עמוד 1
  • זה לא מטומטם בכלל !!
    גם לי יש בגדי תינוקות ממש יפים וחדשים שאני שומרת , למה לא לשמור אותם אם יש מקום בבית ?
  • אני חושבת שאין אמא שלא מרגישה ככה

• זה מאוד טבעי מה שאת מרגישה

• כולנו ככה
  • אני ממש מבינה אותך.....
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יש לי מקום לשמור, יש לי גם קופסאות שבעלי מביא מהעבודה ממש ממש טובות, ואני לא אכחיש שזה ששמרתי את הבגדים שלהם חסך לי הרבה כסף, אני לנווה לא קניתי כלווווום, יש לי חברה שמעבירה לי מהילד שלה ויש לי גם בגדים של יונתן!!!
    ואני תמיד נותנת, כל כמה חודשים עושה לי סדר בארון שלי ושל בעלי ומוסרת לבגדייה בישוב (שזה חנות שמוכרת בגדים והכסף נכנס לרווחה, מוכרים הכל ב5 שקלים)!!!
    רותי
  • אם בא לך להעביר לי קצת - אני אשמח
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מבינה אותך לגמרי . אני מסרתי הכל (למעט אולי 3-4 חליפות שהיו לי רגשות אליהם

• גם לי יש כמה חליפות שהם היו קטנטנים שקשה לי למסור, אבל חלק גדול מהבגדים, במיוחד של אופק דין אני העברתי וממשיכה להעביר לאחיין שלי שקטן ממנו בשנה. ככה אני יודעת שהכל נשאר במשפחה.

היא שאלה אותי לא מזמן אם אני רוצה חזרה דברי תינוקות ואמרתי לה שאין מצב שהיא זורקת! אח שלי אולי יתחתן בקרוב.... אנחנו אולי עוד שנה....היא אולי עוד שנה. אם יודעים שמתישהו יהיה עוד היריון אז עדיף לשמור.

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה