היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בימים האחרונים התחילה להירדם לי הרגל אמרו לי שזה יכול להיות מהאפידורל, אבל עברו כבר 5 חודשים הגיוני? מישהי מכירה את התופעה?
12 תגובות
עמוד 1
לא קרה לי..
זה לא מהאפידורל... זה כי את צריכה לעשות מתיחות ולזוז המון... ולא לשבת. והרי רוב הזמן אחרי הלידה יושבים לא? למי יש כוח לצאת למתוח איזה שריר? נרדמת הרגל כשאין אליה זרימת דם טובה...
לי לא קרה את האמת
וואי גם לי זה קורה .....................וגם אני ילדתי לפני 5 חודשים כמעט...איזה קטע...אולי בגלל שאני לא הולכת הרבה לא נראה ליש ישי קשר לאפידורל....בטח לא עכשיו..
לא אני הולכת וזזה ממש לא יושבת על התחת... עוד מישהי מכירה...
לא נראה לי שיש קשר בין הדברים. שמתי לב שיש נשים שמקשרות ישר בעיות אוטופדיות לאפידורל. אוליע זה משהו שקשור להיריון וללידה- בכל זאת טראומה לגוף. תרגישי טוב!!!
לא קרה לי....תלכי לבדוק לרופא הכי טוב !
אומרים שכמה חודשים אחרי מתן האפידורל יכולות להיות תופעות לוואי לי לדוגמא כאב הגב באזור הדקירה משהו כמו חודש-חודשיים אחרי אבל נשמע לי מוזר ש5 חודשים אחרי פתאום יתחיל לכאוב אם זה היה בגלל זה לדעתי זה היה כואב לך מההתחלה... אני חושבת שכדאי ללכת להבדק שוב ולברר ממה זה נובע...
לאפידורל יחסתי רק את כאבי הגב שהיו לי אחרי הניתוח. לא זוכרת שנרדם לי משהו. אבל הייתי הולכת להיבדק אצל רופא, או לפחות להתייעץ. תרגישי טוב.
מכירה את התופעה מאוווודדד רק במקום אחר חחח.. ואת יודעת מה הכי מצחיק?!?.. שבזמן הקריטי שהאפידורל אמור היה להשפיע מעולה הוא השפיע רק חלקית ולזמן קצר חחחחחחחח
עברו חודשיים מאז הלידה אמנם אבל לא קרה לי איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך