ערכת מתנה מצעדים ראשונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל היולדות הטריות, אני ממליצה לכן בחום על אתר צעדים ראשונים
    http://www.first-steps.co.il/
    אם נרשמים, אחרי לידה הם שולחים הביתה נציגה מטעמם (הם כמובן מתאמים פגישה מתי שנוח לכן)
    הנציגה היא גם מדריכה שיכולה לענות ולייעץ בנוגע לכל מה שקשור לגידול התינוק
    המדריכה גם מביאה כל מיני מתנות קטנות, כשאריאנה רק נולדה אני זוכרת שקיבלנו בזמנו דוגמיות לחיתולי האגיס ומגבונים, משטח החתלה של האגיס, מוצץ 0-2 חודשים של mam, כל מיני דוגמיות לסבונים וכו'..
    נדמה לי שקיבלנו מהם גם דוגמיות של מטרנה togo
    לקראת יום הולדת שנה הם גם כן אמורים לשלוח משהו הביתה, עוד לא קיבלנו אז נזכרתי בהם
8 תגובות
עמוד 1
  • חודש בערך אחרי לידה באה אליי נציגה הביתה וכן הביאה מתנות קטנות כל מה שכתבת קיבלנו
  • גם אנחנו לא קיבלנו עדיין אבל חברה שלי כן קיבלה מתנה סמלית 4 חודשים אחרי יום הולדת שנה של הבת שלה - סינר ושוברים למשהו של תנובה
    גם נחמד
  • גם אני עשיתי את זה
    הם הביאו לי דוגמיות של מטרנה אקסרא קייר
    אם משהי רוצה- אשלח לה בכיף

• כן זה שווה

[/url
  • איזה חמודה את שאת משתפת
  • תודה יוליצ׳קה, היה לי ממש במקום!!!
  • מקסים!!!
    תגידו, מישהי פה יכולה לעזור עם המלצה על בקבוק טוב?
    ואם זה טוב למשל לקנות בקבוקים מהסופר פארם (שנחשב כמשהו רפואי...)? או לכת על מה שיש ברשתות אחרות?

בריאות ואהבה!
  • donnaK - אני אוהבת את הבקבוקים של אוונט. נוחים ואמינים.

אם את רוצה יותר בזול - קיבלתי ממישהו ללידה בקבוק של אריסטוקרט (חברה זולה כזאת שמוכרים גם בסופרים) והרבה זמן עבר עד שפתחתי אותו כי לא כ"כ סמכתי על האיכות, ואני רוצה להגיד לך שממש הופתעתי לטובה. עם פטמה רב שלבית, וגם אח"כ כשעברתי לפטמת קרוס שלהם (לדייסות) - זרימה ממש טובה ובלי נזילות וסתימות. ממליצה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה