היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני קצת נשברת לאחרונה וחסרת מצב רוח.. מנסים כבר מעל חצי שנה וזה לא מגיע.. לקחתי בחשבון שזה לוקח זמן אבל...
כולן מסביבי בהיריון ואני כל כך שמחה בשמחתן אבל זה כזה באסה
בא לי ללכת לרופא אבל בטוח יגיד שזה בסדר וזה בגדר הנורמה.. עד מתי להתאכזב?!
10 תגובות
עמוד 1
היי לך :)
מבינה אותך בהחלט .. זה קשה מאוד במיוחד שכולם כבר בהריון .. צריך הרבה סבלנות ... אופטימיות ...
סבלנות ואופטימיות. לא להשבר אנחנו כאן כדי להרים אחת את השנייה
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מבינה לליבך!!! זה לא קל בכלל!!!!!
אבל..... אני מאמינה בלב שלם שהתינוקי שלנו יגיע בקרוב!!
לא להיות בלחץ!!!
אמונה ואופטמיות וסבלנות כמו שמורן אומרת!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
לייטלי כמה שאני מבינה אותך...אני נשואה החודש חצי שנה ומנסה גם מאז החתונה...מסביבי גם כולן או בהריון או ילדו כבר וברחוב כולן פתאום בהריון...
היי
כל כך מבינה אותך!
כמו שאמרו חשוב לשמור על אופטימיות בשורות טובות
הכי חשוב לא לתאייש ולא להרים ידיים ,חצי שנה עדיין פרק זמן קצר להסיק מסקנות , תשדלי לא ליהות בלחץ ופחות לחשוב על זה ,אני יודעת שזה קשה מאד.אבל בכל זאת.
איזו מתוקה!!!!כל הכבוד שאת שמחה בשמחתן של אחרות!!! טבעי להרגיש את מה שאת מרגישה חשוב חשוב להיות כמה שיותר רגועים, מתח ולחץ מקשה על הכניסה להריון. תנסי קצת לשחרר וזה יגיע בעזרת השם. הכל יהיה בסדר. אנחנו כאן
וואו!! אתן כאלה מדהימות!!
לדעתי כל הזמנים של ה"לנסות" הם מאוד יחסיים.. חצי שנה גם יכול להיחשב הרבה (לא שזו תחרות) ואנחנו כבר נשואים שנה פלוס. ובמיוחד לאור העובדה שהרופא שלי אמר שזוג שמקיים יחסים לפחות פעמיים בשבוע נקלט בלי בעיה.. כן בטח..