התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני חדשה פה, בעלי ואני מנסים להכנס להריון בערך 7-8 חודשים. הבדיקות שלי תקינות והמחזור סדיר. אצל בעלי התגלתה מורפולוגית זרע יחסית נמוכה, 4 %, וריכוזיות 17 מיליון. הרופא אמר שאפשר לחכות עוד כמה חודשים או ללכת כבר עכשיו לעשות הזרעה. לטענתו אפשר להכנס להריון ספונטני אך גם יכול להיות עיכוב בגלל איכות הזרע. אני ממש לא יודעת מה לעשות, בעלי מעדיף לחכות, לדעתי מאד לשוב לו "להצליח לבד", ואני רוצה לכבד אותו, מצד שני כל חודש חש לי שבוע סיוטי לפני המחזור, ציפייה טעונה בהורמונים ואכזבה בסוף... מה לדעתכן כדאי לעשות? אגב בכל מקרה עוד שבוע נהייה חודש מאז המלצת הרופא. תודה מראש על התמיכה
9 תגובות
עמוד 1
  • נשמה...הסיפור שלך טיפה מזכיר את שלי....
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • למרות שאני לא במקום שלך ולא יודעת מה המצב גם אנחנו מנסים להיכנס כבר 8 חודשים.. אני חושבת שבשבילו כדאי שתחכי עוד טיפה.. לפחות זה מה שאני הייתי עושה..
  • וכמובן! שיהיה המון בהצלחה!! :)

• היי ג'סי, ברוכה הבאה לשהות קצרצרה בפורום :)

אישית, גם אני חושבת שהייתי מכבדת את רצון בעלי ומנסה עוד חודש-חודשיים ללא עזרה. יכול להיות שכדאי לקרוא על הנושא וללמוד אותו, ואז לדבר ביניכם עליו. אני לא מכירה את התהליך, אז קשה לי לומר, אבל ממה שאני מבינה המשמעות של התהליך היא רק לברור בין כל הזרעים את הטובים ביותר ובכך למקסם את הסיכויים לכניסה להיריון באופן טבעי. כלומר, כל התהליך הוא בסך הכל יצירת סיכויים טובים יותר ולא מדובר בטיפול פולשני. זה נשמע הרבה פחות מפחיד כשחושבים על זה ככה...
  • אנחנו גם מחכים עכשיו לתשובת בדיקת זרע ,למרות שהיה לנו כבר היריון אחד בעבר (באוקטובר 2011} שלצערי לא התפתח ועברתי גרידה וטרם נכנסתי להריון ,אני חושבת שאפשר שתנסו עוד כמה חודשים טיבעי (לפחות 2 חודשים ) ואז אם באמת לא תהיה החלטה אז תפנו לטיפולים. בשורות טובות מותק.

• הייתי ממשיכה לנסות חודש חודשיים , אם תצליחו מצויין אם לא זה יתן לבעלך זמן לעכל

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לדעתי תחכו עוד קת תנסו עצמאית
    אם זה מה שבעלך רוצה אז תזרמי איתו
  • תראי בגלל שהריכוז גבוה הסיכוי להריון קיים וכן יכול מאוד להיות שטיפה זה מעכב אבל למען הסדר הטוב תכבדי את בעלך עד שזה כבר עובר את הגבול מבחינתך אני אומרת תמתיני עוד חודש חודשיים
    ומשם בהנחה ולא יהיה הריון תמשיכו הלאה :)
  • ג'סי ברוכה הבאה:)
    אני הייתי מחכה חודש חודשיים ואם לא הולך אז כן הייתי מתחילה.
    חשוב שלא תלחצי עליו ותדברו על זה כששניכם רגועים..
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה