אוף חייבת לקטר ולשפוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פוווווו זה ארוך ואני רוצה קצת חיבוקים
    אני אתחיל שכבר תקופה דיי ארוכה אחרי שיהב נולד מערכת היחסים העתרערה ביני לבין יוסי וכבר סיפרתי לא פעם שזה לא משהו ומאז שאמא שלי נפטרה דווקא בתקופה הכי קשה שלי שדרך אגב אתמול זה היה 4 חודשים, אבל לעניינו זה ממש החמיר במקום לתמוך בי יוסי רק מקשה עליי והוא מתנהג כמו ילד קטן ואני לא רוצה לספר שסקס הוא קיבל בקושי אפשר לספרו על כף יד אחת, בקיצור הוא לא עוזר ילדותי, מדבר לא יפה, מקלל מסיט את שקד נגדי ואני החלטי שאין לי שום עניין לשכב עם אחד כזה וכבר היו כמה פיצוצים וכרגיל בכי שלי וכרגיל סליחה מיוסי וחוזר חלילה ולפעמים אני קוראת לו ממש נכה ששוכב על הספר ולא זז ונכה כבר עושה יותר ממנו וכבר מיליון פעם אמרתי לו שעד שהוא לא ילמד לתת לי כבוד ולהעריך אותי ולעשות משהו בבית אני לא מוכנה לשכב איתו, וכמאחה שאני לא שוכבת איתו הוא עוד יותר עושה מחאה על הבית. כאילו הוא עושה פה ושם דברים אבל ממש בקטנה ולא תמיד הוא לא רואה כוס או צלחת ולא מעניין אותו כלום פרט לפייס ולפיפא ותמיד אש אשמה ובגללך הכל קרה, ולא פלא שלא אוהבים בעבודה ורוצים להעיף אותך, ואת סטומה ואת שקרנית ועוד כהנה וכהנה דברים שאלוהים ישמור אותי.
    וכל החברות שלי בעבודה אומרות שאישה כמוני הוא צריך להעריך ואני סותמת וסותמת וסולחת לפעמים או יותר נכון סלחתי בעבר אבל כמה אפשר לפגוע ולהעליב וגם היום הוא שוב התחיל שאמרתי שאולי נצא טיפה לעיר לעשות סיבוב כי שקד אצל אמא שלו אז הוא ישר תקף וענה גם ככה היא לא אוהבת אותך
29 תגובות
עמוד 1
  • צריך ייעוץ חבל להזניח ולהגיע למקרים יותר גרועים
    ומליון
  • וואו... מה את עוברת!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• טוב אני אתחיל בזה שבאמת יצא לי להכיר אותך - ואת מקסימה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל כתבה כל מה שיש לי לומר

• עוד משהו חשוב - אני לא יודעת כמה את מונעת ממנו סקס - אבל זה לבד יכול לחרפן גבר.......הוא שאמרתי - סקס זה לא נשק......

אני לא יודעת אם כבר הוא הלך לחפש פורקן אחר......בצער גדול מאד אני אומרת את זה - אבל כדאי שתבדקי.
    [email protected]

• יאוווו מותק

• באמת עברת תקופה קשה

• מה שצרם לי ביותר זה שאת כותבת "סקס הוא קיבל בקושי"
    ברגע שאת חושבת שאת נותנת והוא מקבל יש פה בעיה.
    את מענישה אותו כאילו הוא ילד.
    זה לא לעניין.
    איך שהוא מתנהג- גם לא לעניין
    ומה שהכי לא לעניין ששקד מעורבת בזה.
    הכי לא לעניין.

תשמעי ברור שעוברת עליכם תקופה לא טובה.
    זה כבר לא משנה מאיפה זה התחיל ומי התחיל.
    איך הוא ילמד לתת לך כבוד אם את משתמשת בסקס כנשק?
    ואיך את תשכבי איתו אם הוא לא עוזר ולא מכבד אותך?
    זה ביצה ותרנגולת וחייב לקרות משהו שישבור את המעגל הזה.

תראי איפה את יכולה לבוא לקראתו, תורידי את החלק שלך בריב,
    תדברי אליו בלי כעס ותלונות, תגידי מה שכואב לך אבל בלי לתקוף- התקפה ישר גורמת למגננה...
    ואולי כדאי לשקול ייעוץ זוגי כי לפרק משפחה זה לא צחוק.
    שווה להילחם כמו שצריך ומקסימום אם לא ילך להיפרד.

שולחת לך חיבוקים זה נשמע לא קל ואני מקווה שתצאו מחוזקים מהתקופה הזו.
    [

[
    [
  • וואי כל כך מרגש אותי לקרוא את הכל ואני קוראת עכשיו במיטה ובוכה אז תודה לכולם על התמיכה ואני מתה על כל אחת ואחת וכולן צודקות, וזוהר זה לא שאני מענישה ולא נותנת פשוט אני לא מסוגלת לשכב עם גבר שכל כך פוגע בי וכל כך מדבר לא יפה, ואם הוא באמת הלך למישהי אחרת זה לא מעניין אותי באמת שאני רוצה לשמור על המשפחה והזוגיות לא מעניינת אותי. בעבר היו לנו באמת כל מיני מריבות אבל זה דיי הקצין לאחרונה והנושא עלה לא מעט פעמים ללכת לייעוץ אבל יוסי לא מוכן בשום אופן. אוף לפעמים אני חושבת שאין לי מקום בעולם הזה וזה לא החיים שרציתי ולמה זה מגיע לי ותבינו ביום יום מדברים והכל כרגיל אבל כל פעם עקיצה שחודרת יותר ויותר עמוק ללב. וכן אורטל סליחה שאני מתבטאת ככה כי נכה כבר עושה יותר ממנו חוץ מלשכב על הספה ולא לעשות כלום.

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מסכימה עם זהר

קבלי

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• היי
    כל אחד ממכם צריך לשנות את הגישה שלו אחד כלפי השני על מנת שתוכלי לתקן את המצב שבניכים ואני מאמינה עם שינוי יהיה הרבה יותר טוב לשניהם.
    בהצלחה

• עצוב לשמוע ...
    יעצו לך את כל העצות ... מבינה לליבך ויודעת כמה קשה להישאר ולהתמודד וכמה קשה לפרק ..

• הוא לא חייב לבוא איתך לייעוץ זוגי.
    שווה לך אפילו ללכת לבד! אולי יתנו לך כלים.....

בכל מקרה, שווה לנסות כי מהמצב הזה כבר אין מה להפסיד. זה חייב להשתפר כי לא מגיע לך ולילדים לחיות כך!

מחזיקה לך אצבעות!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• רחל צודקת.

ומה זה הוא לא רוצה לבוא איתך?! אכפת לו מהיחסים בינכם?!

הוא לא רוצה לשנות את המצב בינכם?!
    [email protected]

• אוף אתן לא מבינות זה מטורף מרגל לרגע אני לא מסוגלת יותררררררר כמה בן אדם יכול להתעלם היום בבוקר הוא בא לצאת עם שקד ואמרתי לה משהו שתתנהג יפה אז הוא אומר לה על תעני והיא כמובן שומעת לאבא כי היא מאוד מחוברת אליו.
    יו זה רק הולך ומקצין ואין לי כבר כוח ואמרתי לו בוא נצא היום בערב ונביא בייביסיטר ונשב איפשהו ונדבר אז מה התשובה כבר אין מה לשבת.
    דיי מה לא ניסיתי הוא לא מעוניין בכלום. אני ישובת פה בעבודה וכולי בוכה ורק אתן הבית שלי ששם אני יכולה לדבר באמת ולקבל חיבוק חם ואוהב

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אוף
    ]

• מותק.. בהחלט שלא מגיע לך..

• מה זה אין כבר מה לשבת?!
    [email protected]

• אני בד"כ בפורום השכן
  • שרית

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • קודם כל שולחת הרבה חיבוקים

אני מסכימה עם זוהר לגבי המעגל
    יש פה מעגל מסוכן שבו שניכם משחקים את אותו משחק
    הוא מעליב אותך אבל במקביל את גם מעליבה אותו

"בקיצור אמרתי לו שאני חיה למען המשפחה כדי לא לפרק אותה אבל יותר מזה אני לא מעוניינת"
    זה משפט ממש קשה ...... , את בעצם אומרת לו שאת לא אוהבת אותו יותר וחיה איתו רק בגלל הילדים...

אני לא אשת מקצוע ולכן אני לא רוצה לייעץ לך מה לעשות אבל אם את אוהבת אותו ורוצה כן לשמר את הזוגיות את חייבת להילחם ולשנות את המצב
    תעשי לעצמך רשימה איזה דברים הכי מפריעים לך ותשאלי את עצמך כמו ששרון ייעצה לך אם זה דברים שאפשר לשנות
    ותדברי איתו על זה ! תבהירי לו שאתם חייבים לדבר ולפתור את הבעיה !

תנסי למשוך את תשומת לבו יפה ובנועם למרות שקשה לך אחרת אתם תיכנסו שוב לויכוח מיותר

וכרגע יש לכם שני ילדים קטנים ובתקופות לחוצות כאלה הכל נראה חרא אבל תחכי קצת ותראי שזה יסתדר כשהם יגדלו קצת. גם לי היה מאוד קשה כשהקטנה נולדה... וכל דבר קטן היה מכעיס אותי ..
    בסופו של דבר זה הגבר שהתחתנת איתו מאהבה והוא האבא של הילדים שלך , תנסי להיזכר בתקופות שכן היה לכם יותר טוב
  • מותק נאמרו פה כל כך הרבה דברים
    אני רק יכולה לאחל לך בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה